Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Kha'zix pentakill i malphite steal baron!

GG yhhError

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakość op mało widać ale gratki

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ładny steal a co do penty to nie moge jakos dopatrzec sie co i jak ale gratki :D Ogolnie Kha'Zix jest teraz jednym z najwiekszych OP'ów. Nie wiem jak rozwijasz skille ale skrzydła to moim zdaniem podstawa no i wiekszosc osob ogarnietych tym khazixem rozwija: W E R.

W - dla lepszej farmy + slow

E - skok ktory po kazdej asyscie lub zabójstwie odnawia sie no i ladne AoE przydatne do dobijania (op doganianie, ucieczka)

R - zredukowany dmg podczas niewidzialnosci + trzecie uzycie (to jest opcjonalne bo zalezy czy przeciwnicy maja jakies non-target AoE skille ale czesto lubie do tego dodac, Q ma wystarczajacy dmg)

* Oczywiscie chodzi o ewolucje, maxowanie to wiadomo, ze RQWE

Opublikowano

bardziej opłaca sie maxowac RWQE w daje wiecej

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ha na początku myślałem, że penta i steal barona jednocześnie, po obejrzeniu stwierdzam, że przeciętnie. Raz grałem mecz khazix w przeciwnym teamie 2 quadry i 2 penty zaliczył (w jednym meczu) :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Kha zix jest postacią która potrafi z samego "q" zabić a więc nie ma co gratulować bo jest to dość łatwe, co do steala malphitem to gratki bo ja zawsze nie mogę wyczuć momentu w którym użyć spella :)

Opublikowano

KHa dostał nefa i powiem troche mu sie oberwało na DGM z q

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ładny steal a co do penty to nie moge jakos dopatrzec sie co i jak ale gratki :D Ogolnie Kha'Zix jest teraz jednym z najwiekszych OP'ów. Nie wiem jak rozwijasz skille ale skrzydła to moim zdaniem podstawa no i wiekszosc osob ogarnietych tym khazixem rozwija: W E R.

W - dla lepszej farmy + slow

E - skok ktory po kazdej asyscie lub zabójstwie odnawia sie no i ladne AoE przydatne do dobijania (op doganianie, ucieczka)

R - zredukowany dmg podczas niewidzialnosci + trzecie uzycie (to jest opcjonalne bo zalezy czy przeciwnicy maja jakies non-target AoE skille ale czesto lubie do tego dodac, Q ma wystarczajacy dmg)

* Oczywiscie chodzi o ewolucje, maxowanie to wiadomo, ze RQWE

Jaki jest cel maksowania Q, kiedy ewoluujesz W? :>

Maksuj R>W>Q>E

Kha zix jest postacią która potrafi z samego "q" zabić a więc nie ma co gratulować bo jest to dość łatwe, co do steala malphitem to gratki bo ja zawsze nie mogę wyczuć momentu w którym użyć spella :)

Nie ma takiej opcji, chyba że ktoś lata z 1k hp po mapce vs full build 18lv kha zix ^^ Ogółem ciężko o postać, która zabija jednym skillem. Chyba takiej nie ma. Może veigar z nowymi itemami na spalanie hp % i full ap (ulti), ale nawet o to byłoby ciężko :)

@topic: gz penta i fajny steal :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny film , na tym stealu ciekawie dopasowana muzyka

Mała rada :

Wpisz sobie na google jak zrobić 16:9 w filmach oraz nagrywaj w HD :)

Opublikowano

Jaki jest cel maksowania Q, kiedy ewoluujesz W? :>

Maksuj R>W>Q>E

Nie ma takiej opcji, chyba że ktoś lata z 1k hp po mapce vs full build 18lv kha zix ^^ Ogółem ciężko o postać, która zabija jednym skillem. Chyba takiej nie ma. Może veigar z nowymi itemami na spalanie hp % i full ap (ulti), ale nawet o to byłoby ciężko :)

@topic: gz penta i fajny steal :D

Wbij nunu 800ap to zajebiesz z ulti apc adc i moze nawet offtanka.Jeden skill aoe

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...