Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd CRC podczas instalacji Leagune Of Legends

Raz2Trzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wi

tam !

napisałem już jeden temat, niestety nie uzyskałem pomocy i temat poszedł do kosza zadaje po raz kolejny pytanie, czy wie ktoś o co chodzi ? Przeszukałem już google , i nic na ten temat nie znalazłem. Prosze o pomoc ; ) Screen tutaj :http://img547.imageshack.us/img547/7396/bladlol.png

prosze o pomoc, i z gory dziekuje za udzielenie jej ! ; )

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Pobierałem lola wielokrotnie, i za każdym wyskakiwał ten sam błąd. Próbować dalej ? ściągąłem już minimum 5 razy ;x

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Ew. jakby ktoś mógł wrzucić na download plick data1 i data2, byłbym mega wdzięczny ! : D taka proźba do was :)

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Format dysku przy błędzie danych crc, pierwsze słyszę :O Pobierałeś ciągle tę samą instakę, czy inne jakieś próbowałeś? No data ewidentnie uszkodzona, spróbuj pobrać z innego źródła / starszy patch jakiś potem i tak Ci się updejtnie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Posiadasz może linka do jakiegoś starszego patcha ?

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

niestety,gdy patcher jest włączony i klikam aby uruchomić ściąganie wyskakuje ''Unable to contact the network. Plase try again'' naklikałem się pare razy i nic nie daje. hmm, masz jeszcze jakiś sposób? (poleciał lajk za chęć pomocy ! : ) )

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

No to był jakiś super stary patcher, więc być może już nie aktywny czy coś. Wpisz w google: download league of legends czy coś takiego, dopisz older patch, albo po polsku może coś wyskoczy :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

ściagam z 1011 , waga 1,8gb wiec moze caly klient ? : ) Czas pokaże. Dziekuje za pomoc , chociaż jeszcze nic sie nie zmieniło : P

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Klient cały, ale nowsze patche Ci się będą pobierać jak oczywiście pójdzie instalacja :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

To teraz jedynie sie moge modlić, żeby poszła ,haha : )

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

niestety znowu kłopot blad22222.png prosze o o pomoc ! : P naprawde nikt nie mial podobnie ? : P

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

mógłbyś dokładniej opisać gdzie mam kliknąć itp ? Mam pierwszy raz styczność z tym programem

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

wyskakuje mi że'' całkowicie usunie pliki z twojego systemu '' ,a tam sa zazaczone wszystkie programy. Nic sie z nimi nie stanie ?

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

zrobiłem to, i mam dalej ten sam błąd. Co zrobić ?! :C

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Pobierz ccleaner i uruchom czyszczenie rejestru a powinno pomóc (kumplowi pomogło).

Bardzo Ci dziękuje ! : ) Naprawdę wykazałeś się pomocną ręką, jak i inni użytkownicy, wiec WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIEKUJE za wszelkie rady :). Działa ! : ) Temat do zamknięcia, i lajkuje wszystkich ! :)

Godnie Reprezentuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...