Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Global Dekaron] Rexignation V1.5

Piotrek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wypakowałes ten cały rar. to masz te 3 pliki kopiujesz do folderu bin je i jeden z nich to przeciez ten laucher-rakietka.Wiesz już?

Opublikowano

Ja mam rexignation 1.3 uruchamiam przez global_unpacked i uruchamiam hacki przez cheat engine,a w zgodnościach

to ja mam :Windows 95,98,ME,NT 4.0,XP(service pack 3),server 2008,(sp 1),vista,vista(sp 1 lub 2)

Opublikowano

Chyba już nie działa bo odrazu po zalagowaniu sie odrazu Dc

Wyszedł już 1.42. I tak w ogóle to wczesny jesteś...

segita.png
Opublikowano

A mi to nigdzie nie chodzi po prostu ŻADEN!!!! Wszystko robie tak jak mówicie zgodność z XP wszystko w BIN i nic.Jak włączam rexignation to nic sie nie dzieje a potem jest ze przestal działać co zrobić? U mojego kupla jak klika to się tworzy taki plik rexignation a u mnie nie

Trzeba czekać na nowego BYPASSa. A po drugie: żeby ten stary Bypass działał na VISTA i 7 to trzeba zrobić wiele rzeczy ,na zagranicznym forum (niemieckim) jest pokazana co zrobić.

Podam Ci:

i have been messin with different methods all night after many failures of dc after 40 secs. but i found a solution that will hopefuly work for u vista users like me. so pay attention. go to control panel, then click system and maintenance and then click system again. on the left hand side of window click advanced system settings. a window will load up and you should be on the advanced tab. click the settings under performance. then click the tab data execution prevention. now what you want to do is click the second dot and add whatever global unpacks you use and the rexignation launcher, and then click apply. u will have to restart but once you are back up load launcher and select your global unpack and you should be hacking in no time. i am currently on right now and happily haven't been disconnected ^^ i hope this helps everyone who is experiencing any problems atm... and sorry if it happens to not work for you.

segita.png
Opublikowano

Bo dzisiaj byl juz nowy update i te bypassy nie dzialaja trzeba czekac na nowego ;/ale dzisiaj juz widzialem jak koles na skill hacku jedzie ;/ troche to smutne bo znow dostaniemy bypassa w polowie tygodnia a bypassa sie robi w godzine ;/

5rwheu.gif

• Dodaj nową pozycję...