Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Buildy

Rixer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was kilka pytań. A tak przy okazji chciałbym was zaprosić na mój kanał gdzie pojawiają się między innymi odcinki z naszego ukochanego DC Universe Online! Odcinki z DC Universe Online pojawiają się raz na dwa tygodnie lub częściej.Jeżeli macie jakieś pytanie piszcie.Aktualnie gram po stronie dobrych.Gram Nature Shapeshifting i zastanawiam się nad konkretnym buildem co polecicie? Znacie jakieś strony z gotowymi buildami?

Pozdrawiam

RixerPL

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

czyli lepiej tego nie robic - ani nie zadasz dmg tyle ile moglbys dps'em, ani nie wyhealujesz tyle ile moglbys bedac healerem :)

Opublikowano

czyli najlepiej iść w jednym kierunku , dzięki to się przyda

Wiadomo, chyba w żadnej grze hybrydy się nie sprawdzają.

rydah for life

Opublikowano

fakt, sa pewne sytuacje gdy to pomaga, ale tego dowiesz sie juz gdy bedziesz sie nudzil i bedziesz mial wyzszy cr. nie polecam podczas normalnej gry :)

ps. ja szedlem w hybrydzie troll/dps gdy robilismy khandaq w 3osoby :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś z MPC ma doświadczenia o Nature Shapeshiftment DPS? Może ktoś opisać swój build?

ja grałem trochę ale i tak najlepiej zobaczyć build na yt albo na jakimś forum też można popytać w grze ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...