Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][WhiteList][Podania]Two Castles

Kolorowy :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Two Castles

Two Castles jest to serwer polegający na serii znanego Youtubera czyli SKKF'a która polegała na tym, że jeden zamek atakuje drugi i tak na odwrót do upadłości.

Serwer jest wykupiony na CraftServe (Oferta Stone) na okres miesiąca, gdy serwer okaże się czymś nie złym postaramy się dokupić 40 slotów i co raz bardziej go rozkręcać.

Posiadamy oczywiście TeamSpeak, który będzie służył do skontaktowania z Administracją bądź innymi graczami. Jeżeli chodzi o pluginy nie będą jakieś robione na zamówienie u wybitnych techników serwerowych tylko po prostu wgramy te które będą najbardziej potrzebne i jeżeli będzie konieczność zedytujemy je. A start serwera planujemy otworzyć nie długo czyli pod koniec tego tygodnia.

Podania prosiłbym wysyłać na PW, Skype: creatiives GG: 25734676 lub jak wolicie standardowo pisać pod tym komentarze.

Podanie powinno zawierać.

Nick

Imię

Doświadczenie

Coś o sobie.

Co możesz zrobić dla serwera.

Pozdrawiamy Ekipa Serwa.

Opublikowano

Nick:Assasyn

Imie:Kacper

Doświadczenie:2 lata w mine

Coś o sobie:Jestem miły łatwo się dogaduje myślę ,że szybko się z wami żyje.Lubie grać w mine i noge:)Posiadam sprawne mikro i ts

Co wniose:Spokój i dobrą zabawe(przynajmniej tak myśle:D)

Mam nadzieje o pozytywne rozpatrzenie podania:)

Opublikowano

Nick: alexrist

Imię: Marek

Doświadczenie: rok w mc :P

Coś o sobie: Jestem wysportowany, lubię słuchać electro i ogólnie jestem ogarniętym spokojnym człowiekiem.

Co możesz zrobić dla serwera: Mogę go reklamować i jeśli okaże się fajny polecać ^.^

Opublikowano

Nick: GoToHeaven123

Imię: Kuba

Doświadczenie: od wersji 1.3 Beta (na serwerach od 1.5 Beta)

Coś o sobie: Lubię grać w nogę i na kompie. Myślę, że jestem osobą ogarniętą i świetnie nadam się na ten serwer. Umiem współpracować z innymi graczami i nawet jeśli się nie dogaduję z kimś, a jesteśmy w jednym teamie, to i tak z nim współgram.

Co możesz zrobić dla serwera: reklamować i polecać wśród kumpli.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Nick: Luki96

Imię: Łukasz

Doświadczenie: ponad rok w gram w MC :)większość czasu spędziłem na serwerach surv/frakcje

Coś o sobie.Mam na imię Łukasz uczęszczam do Technikum Budowlanego (przynajmniej się uczęszczać :D) z reguły jestem opanowany.Lubie współpracować w grupie i zawierać nowe wiadomosci

Co możesz zrobić dla serwera: Polecę jeśli będzie trzeba

Opublikowano

Nick Sayko

Imię Tobiasz

Doświadczenie Spore na takich mapkach

Coś o sobie. Jestem ogarniętym graczem, nie chańbie się i dąże do zwycięstwa

Co możesz zrobić dla serwera. Mam nadzieje że wygrana

Opublikowano

Nick Jedrzej

Imię Patryk

Doświadczenie 2 lata

Coś o sobie. Nazywam się Patryk . Lubię grać w mc oraz koszykówkę ;3 Slucham rocka i dubstepu . Jestem ogarnięty . Potrafię współpracować

Co możesz zrobić dla serwera. Poprowadzę mój team do wygranej ! Pomogę w budowaniu zamku , jak i w innych rzeczach !

Pozdro ;3

Opublikowano

Siemanko ja jestem 2 zalozycielem servera i jestem zdumiony że tyle ludzi chce dolonczyc do nas wlasnie robimy White-List aaa i mam jeszcze do was proźbe zebyście podali swoje skype a jeżeli nie piszce do MysterCrasha na Skype ;)

Pozdrawiam 2 zalozycie servera Theappek :D

Opublikowano

Nick The_Mini_PL

Imię Adam

Doświadczenie Gram w minecraft od 1.7.3. Znam się na wszystkim

:)

Coś o sobie. Nazywam się Adam , interesuje mnie Informatyka (Programowanie itp.) Ostatnio nudzi mi się ponieważ na Informatyce uczą nas obsługi Painta

;) Więc sobie chcę tutaj pograć :)

Co możesz zrobić dla serwera. Co mogę zrobić dla serwera ? Pograć tu sobie :> A tak na poważnie , jeżeli znajdę czas może coś z tego serwera nagram , co go wypromuje i zrobi taką reklamkę

:) To tyle odemnie. Cześć :3

Opublikowano

Nick Narrvany

Imię Mateusz

Doświadczenie 2 lata grania w Minecraft (300H w cs'a :D)

Coś o sobie. Mam na imię Mateusz, mam 13 lat. Uwielbiam nagrywać filmiki na YouTube niestety teraz zachorowałem i nie mam jak ich nagrywać. Lubię sporty zimowe, piłkę nożną, ping-ponga. Chyba niema sportu którego nie lubię. Myślę że jestem ogarniety, najprawdopodobniej mam mutacje. Lubię pomagać innym. I to chyba tyle ! :)

Co możesz zrobić dla serwera. Jeżeli serwer mi się spodoba mogę go polecić, a nawet dofinansować. Oczywiście będę nagrywał z serwera. I chyba tylko tyle mogę zrobić dla serwera :)

Opublikowano

Nick: MaNieK937

Imię: Mariusz

Doświadczenie: Od wersji 1.7.3

Coś o sobie.: Jestem uzdolnionym graczem

Co możesz zrobić dla serwera.: Ulepszę grę moim poczuciem humoru.

Opublikowano

Nick: Recconet

Imię: Damian

Doświadczenie: Od pierwszej wersji !

:D

Coś o sobie.: Jestem ogarniętą osobą nie grifuje itp.

Co możesz zrobić dla serwera : Budować fajne budowle. rozpowadać ludziom o serverze.

Opublikowano

NickEldo

ImięPiotr

Doświadczenie hm duże znam się na wielu rzeczach np. połamki walka expiarki alchemia

Coś o sobie. Lubię minecraft i sport

Co możesz zrobić dla serwera. narazie nie wiem ale napewno coś moge zrobić

Opublikowano

Nick: MineResim

Imię: Bartek

Doświadczenie: W minecrafta gram od wersji InDev ;D

Coś o sobie. Moimi zainteresowani są: Minecraft i sport (szczególnie pływanie)

Co możesz zrobić dla serwera: Pewnie coś mógłbym, ale jeszcze nie wiem :D

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Opublikowano

1.MysterCrash

2.theappek

3.Ciasteczko

4.DanielBLLxDD

5.Ent3r

6.MrCebulek

7.KIblaz

8.MinecraftHubix

9.SzppaK

10.MaNieK937

11.CampionJakub

12.Recconect

13.alexrist

14.Malanowski0021

15.GoToHeaven123

16.Luki96

17.Sayko

18.Jedrzej

19.The_Mini_PL

20.Narrvany

Rezerwa

1.MrSakanPL

2.LoLexx

3.Eldo

4.MineResim

5.miecio9976

Dziekuję bardzo za wszystkie podania [Oficjalnie Rekrutacje zamykam] Osoby które są zapisane po wyżej prosiłbym o kontakt skype a start przewidywany w sobote...

Pozdrawiam Kolorowy :333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...