Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny CROSSHAIR

Raiden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cross hair-czerwona kropka na monitorze służąca jako celownik

Wyłończyć go można po przez naciśnięcie trzech króli (ctrl+alt+delete) i odnaleść plik w procesach. Następnie nacisknąć zakończ proces

SKAN http://www.virustotal.com/pl/analisis/c21d...263b0cbe1ef2dfd

DOWNLOAD http://rapidshare.com/files/26434979/RedDot.rar.html

PROGRAM NIE JEST MÓJ I JAK ZWYKLE TO NIE ZADEN HACK ZA KTOREGO MOZNA DOSTAC BANA

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Niczym to jest kolejny bezsensowny hack

beztytuudi6.jpgLepiej???

Użytkowniku tego forum Pamiętaj Nigdy nie miej za dużej sygnaturki,bo cię Omfg zbanduje

Opublikowano
3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

4. Wysłanie wirusa = ban.

Dlaczego omfg nic z tym nie robisz ? Nie pobierajcie tego bo ma w sobie viry.

Już Ci pokłony oddajemy mistrzu za poinformowanie nas o tym wymiatasz jesteś niesamowity \o7.

ja mu oddałem już. jego bystrość i szybkość jest niczym ślimak ścigający się z żółwiem na emeryturze.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Bo nikt nie zaraportował? Nie będę czytać waszych wypocin na całym forum...

omfg.png
  • Dodaj nową pozycję...