Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Zapowiedz ] Sopherlandia [ Powracamy! II Edycja Sopherlandia S1 (Wojny miedzy skyblockami) , kilka nowych serwerow, newsy, mapa, data startu! ]

.uszer

Sopherlandia  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. W który dzie? chcesz, aby pojawia?a si? nowa gazeta na serwerze?

• Poniedzia?ek
      5
    • Wtorek
      2
    • ?roda
      2
    • Czwartek
      3
    • Pi?tek
      2
    • Sobota
      5
    • Niedziela
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaba.png

<zapowiedź sieci nie jest zrobiona w całości, na dniach aktualizacja>

Hey, z tej strony Sopher. Jesteś graczem starej Sopherlandi? Jeżeli tak to przeczytaj dalej tą zapowiedź, bo mamy ważne informacje Wam do przekazania oraz kilka nowych interesujących rzeczy! Jeżeli natomiast jesteś nowym graczem, lecz zainteresuje Cie zapowiedź to nie zapomnij do Nas wpaść!

Dla niecierpliwych podam już datę startu serwera : 25/26 - 01 - 2013 / Godzina 16:00/ 18:00

Dość interesującą dla Was wiadomością jest dołączenie nowych partnerów do naszej Sopherlandi, sa nimi youtuberzy xBlackyPl oraz ProTelex.

Oni dla Was będą kręcił filmy/ livestreamy z serwera z widzami. Seria będzie dość ciekawa, bo to Wy gracze będziecie mogli wziąć w niej udział oraz pobawić sie z sławami polskiego youtube. Wojny między graczami, a youtuberami. Wielkie bitwy, potężne wojska. To WY także możecie przeczyć tą przygodę tylko u Nas. Dla Ciebie znajdzie się miejsce zawsze!

Kolejną wiadomością jest wprowadzenie serwera Premium, lecz jest możliwość kupna wejściówki dla gracza no-premium na drobne grosze. // Informacja nie jest jeszcze potwierdzona.

Lecimy dalej :] Sopherlandia to będzie sieć serwerów minecraft należaca do planet-game. Niedługo możecie oczekiwać nowych serwerów u Nas!

Wprowdzono kilka atrakcji dla graczy, o czym dowiecie sie po wejściu na serwer!

Teraz kilka zdjęć pokazowych mapę/ stronę.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Pozdrawiam,

Sopher

Opublikowano

Nie wy, a gracze, którzy nie posiadają konta premium. Przede wszystkim chodzi nam o ograniczenie kont, które wchodzą na serwer tylko po to, żeby zaprosić wszystkich na swój serwer (bo jest tak denny, że nikt na nim nie gra) lub zwyzywać graczy/administracje. Ale nie martwcie się to będą na prawdę groszowe sprawy (ok 50 gr - sms). Oczywiście jeśli nie wyrobimy się z tym na czas i tylko przez to miałaby być opóźniona data startu to zrezygnujemy z tego pomysłu.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

no kolego, ja konta premium nie mam, ale nie jestem z takich o ktorych mowisz. Rozumiem cie, w sumie to chyba dobry pomysl, bedzie mniej nieogarnietych gimbusow ;d

dajcie start w piatek, juz sie nie moge doczekac ;>

1421620040-20130630132645uid(xx).jpg

Opublikowano

News!

KrzemaPL odchodzi od zespołu, dochodzą jako partnerzy do Sopherlandi - xBlackyPL oraz ProTelex

Opublikowano

mam prosbe sopher czy mozesz cos zrobic z tym bo mam bana na mcbans serwers , mój nick JJZEMAN a nigdy na twoim serwie nie grałem a zajebisty i chciał bym zagrac , pomóż mi z tym bo nie moge wejsc na serwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...