Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić giftcode?

PiTeRovvvskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o gift koda a nie o konta .

Fajnie by było gdyby było można płaćić przez PaySafeCard.

Dobrze by było jak było by nie za drogo.Fajnie by było jak by było juz przetestowane żeby mnie nie oszukali

nic

Opublikowano

Allegro najlepiej. Chyba na niektórych aukcjach da rade płacić psc. Tak to kontagier.pl i to nie jest jakaś zawyżona cena, po prostu tyle kosztuje teraz mc.

Opublikowano

@UP ale te za 10 zł, to konta "multi multi" - mają do nich hasła dziesiątki (setki?) osób, a więc na żadnym serwerze nie możesz nic mieć na własność ...

Opublikowano

No ale jak ja pisałem właśnie z gościem który sprzedawał za 3 zł ponad 100 kont m to odrazu konto , i jakis nick losowy ... A jak będzie np Ruchacz2, Cipka :D

nic

Opublikowano

Okej , zdecydowałem się za 10 zł na allegro 100 % pozytywnych komentarzy. Konto losowe :D Ale sobie poradzę . Jak kupie to napisze wrażenia i czy nick jest fajny ;D

nic

Opublikowano

trzeba było odrazu w biedronce kupić Minecraft...

lepiej dmuchać na zimnie u wydać te 80 zł - tych

a to , że 100 % pozytywnych komentów

nie znaczy , że najlepsze ..

zwykłe kradzione konto

ale mogę sie mylić i ktoś po prostu sprzedaje swoje konto :P

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Na allegro jest najtaniej, kuzyn kupił za 19 zł i do teraz gra, a kupił rok temu. Trzeba uważać, ale jak znajdzie się dobra aukcje to można łatwo i tanio kupić.

Opublikowano

Ale niektóre konta nawet po roku czy dwóch mogą paść, więc radze Ci kupić ze sprawdzonego źródła.

Opublikowano

Ray, nie wziąłeś tego pod uwagę, że wtedy minecraft tyle kosztował. Kupowałem na kontagier.pl, rok czy 2 temu, zapłaciłem te 30 zł i wtedy kosztował ten klucz, bo to jeszcze czasy bety były. Teraz z 30 zł skoczyło do tej stówki, ale kontagier są jednymi z lepszych i masz pewność, że hurtowo kupowali od minecraft.net, sam prosiłem o skan dla pewności i dla nich już zawsze mam zaufanie.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Beta się skończyła przed końcem 2011 roku, a on kupił w 2012, trzeba czekać na okazje.

Opublikowano

Dobra, mój błąd, nadal myślę, że mamy 2012 ;P.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Polecam z FabrykaKluczy.pl (jeśli coś tam mają,ale ja kupiłem) allegro to mniej zaufana strona zależy gdize kupisz jak za 10 zł 1-2 lata jak za 40 zł to na zawsze.

Procesor : Intel XEON E5-2670

RAM : Kingston HyperX DDR3 12288MB 1600 CL9 Triple

Karta Graficzna : Gigabyte ATI Radeon HD7950 3072MB DDR5 384bit

Zasilacz : Modecom Logic 500W

Opublikowano

na minecraft.net masz pewność że nie oszukają

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...