Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w skyblock na serwerze i zbudowałem już chyba wszystko co jest potrzebne i nie mam już pomysłów co dalej ^^ możecie mi pomóc co wybudować.. musi to być opłacalne żebym mógł na tym zarobić ponieważ jest możliwość handlu rzeczami pozdro !

killalllogo.jpg

Opublikowano

co to znaczy "wszystko co jest potrzebne"

ja na swoim skyblocku mam 10piertrowa farme ziemniakow, mobgrinder 4x19 (rozmiar platform) farme kurczakow,krow,swin, kakaowca, sniegu arbuzow itd itd

moze cos sobie podpatrzec, jezeli juz wszystko zrobiles mozesz powoli upiększać swoja wyspe

Opublikowano

co to znaczy "wszystko co jest potrzebne"

ja na swoim skyblocku mam 10piertrowa farme ziemniakow, mobgrinder 4x19 (rozmiar platform) farme kurczakow,krow,swin, kakaowca, sniegu arbuzow itd itd

moze cos sobie podpatrzec, jezeli juz wszystko zrobiles mozesz powoli upiększać swoja wyspe

farme mam też dość dużą a mobgrinder 2 piętrowy myśle nad rozbudowaniem do 5 pięter mam farme krów, kurczaków, kakaowca oraz świń nie mam tej farmy śniegu jak ona ma wyglądać ?

killalllogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...