Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta IS-7 czy IS-4

FreeHackmw3

Co lepsze głosuj   

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. IS-7

• Tak
      46
    • Nie
      8
  2. 2. IS-4

• Tak
      17
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiem się tylko ze strony is4 ktorego posiadam i to są moje odczucia a więc tak w skrocie:

->celne działo

->świetny pancerz (nawet boczny i tylni)

->wolny i na pewno nie tak mobilny jak is7

->na brak penetracji raczej nie narzekam

->na randomach o wiele lepiej się sprawdza niz "siódemka"

Opublikowano

Wypowiem się tylko ze strony is4 ktorego posiadam i to są moje odczucia a więc tak w skrocie:

->celne działo

->świetny pancerz (nawet boczny i tylni)

->wolny i na pewno nie tak mobilny jak is7

->na brak penetracji raczej nie narzekam

->na randomach o wiele lepiej się sprawdza niz "siódemka"

mam to i to :P tylko 1 chce grać

Opublikowano

Co to za fun grać jednym? im wiecej czolgow tym lepiej bo szybko sie nie znudzi :P

brak hajsu na utrzymanie 1 konto oddałem gram teraz is-7 i is-4 ale hajsu mi zaczyna brakować

Opublikowano

Im wiekszy garaz tym trudniej utrzymac sam wiem po sobie bo w pewnym momecie musialem juz kupic czolgi premium bo inaczej bym musial sprzedawac a tak to siedzi w garazu 18 maszyn ale to jest cos za cos,ktos ma czas na gre to moze czyms mniejszym zarabiac a ja takiego komfortu nie mam.

Opublikowano

Po wprowadzeniu fizyki, prędkość IS-7 się zmniejszyła, ale nadal da się nim grać :)

Co prawda w statystykach jest gorszy od IS-4 ale ja i tak wole siódemkę

76561198001815076.png
Opublikowano

IS-7 (jestem za nim)

jest lepszy na CW

IS-4

jest lepszy na randomy

-=-

10-kami raczej nie gra się na randomach, bo się to nie opłaca ( duże koszty utrzymania )

Używa się ich na CW- clan war

I właśnie od CW jest IS-7, którego ci polecam... ;)

x

Opublikowano

Jestem za IS-7, ale IS-4 ze schowanym weak spotem jest prawie nieprzebijalny. Na CW jak się przykleiłem do martwego towarzysza to dałem radę odbić tak z 15 pocisków i padłem dopiero po ataku z flanki. Mimo to grało mi się lepiej IS-7 (na beta testach po 10+ X na drużynę) i trzeba przyznać, że nawet tam ma sporą przeżywalność.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja bym był za IS-4 Ponieważ grałem na teście tym i tym. Podsumowując Do IS'a-4 prowadzi cię linia z czołgami o dość silnych pancerzach lecze słabych prędkościach Dość dobrych Działach. Do IS'a-7 prowadzi linia o że tak powiem o słabych pancerzach troszku słabych działach, ale dobrych prędkościach. Grałem na teście Tym i tym conajmniej 35 bitew na tym i tym. Hmm IS-4 posiada działko D 25t Które z początku wydaje się słabe ale gdy już wbijemy M 2 (Coś tam było) to już popierdzielasz dobrze. Ogólnie do IS-7 się nie przekonałem ponieważ no cóż prędkość dobra ale no jak mus to mus jak może już zauważyliście niektórzy gracze posiadają już 110 za niedługo dojdą do WZ. I nie będzie już tak łatwo wymanewrować tym czołgiem. IS-7 to jest dość niski czołg ciężki lecz z dobrą prędkością.

Więc rób jak ci się podoba.

Wiem znacie drzewko ale dla zielonych Może tych co nie grali lub będą grać Prosze:

Więc zaczynamy prostym drzewkiem idziemy przez:

MS-1>T-26>T-46>T-28>KW-1 i tu już jest sterta 2 dróg Czy T-150>KW-3>KW-4>ST-1>IS-4 Czy KW-1S>IS>IS-3>IS-8>IS-7 Więc rób jak uważasz.

Opublikowano

Wizjer kierowcy już nie jest takim weakspotem jak wczesniej.Ogólnie is4 został znów poprawiony i na prawde ciężko przebić za to podobno ucierpiał coś is7 ale jak to nie mam pojęcia.

Opublikowano

IS-7 (jestem za nim)

jest lepszy na CW

IS-4

jest lepszy na randomy

-=-

10-kami raczej nie gra się na randomach, bo się to nie opłaca ( duże koszty utrzymania )

Używa się ich na CW- clan war

I właśnie od CW jest IS-7, którego ci polecam... ;)

Chyba ci się czołgi pomyliły, bo IS-7 i IS-4 można zarabiać jak się nie ma czołgu premium a ma premkę :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Bez wymieniania IS-7 dla mnie najlepszy grałem obydwoma dmg napewno lepsze IS-7 IS-4 szybciej ładuję, ale co ja tam wiem zaraz grecki naukowiec napisze co innego .

Opublikowano

Chyba ci się czołgi pomyliły, bo IS-7 i IS-4 można zarabiać jak się nie ma czołgu premium a ma premkę :)

Co ty pierdzielisz ?? Nie mogę cię zrozumieć.. o.O

To chyba oczywiste, że da się wyjść na + jeżeli ma się konto premium. ( zarobki +50% )

Co ma czołg premium do IS-ków ??

x

Opublikowano

Co ty pierdzielisz ?? Nie mogę cię zrozumieć.. o.O

To chyba oczywiste, że da się wyjść na + jeżeli ma się konto premium. ( zarobki +50% )

Co ma czołg premium do IS-ków ??

Napisałeś że tymi czołgami nie opłaca się grać na randomach bo się nie opłaca. Ja ci napisałem że tymi czołgami można zarabiać jak się nie ma czołgu premium. ot cała filozofia.

76561198001815076.png
Opublikowano

Każdy czołg ma inne przeznaczenie i zależy od gracza jaki styl gry preferuje i dupa nie da się wybrać najlepszego czołgu. Na solo IS-4 spokojnie wygrywa z każdą X poza Fochem 155 i FV ciężkim (zależy od farta)

IS-7 za to jest czołgiem uniwersalnym, fabrycznie kątowanym, więc czołg ten ewentualnie można obrócić kilka stopnie w prawo, bez przesady..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za odkop..tzn kolega to zrobił, ale szukałem takiego tematu..niech mnie ktos oswieci, gdzie jest ten Weeak spot w IS-4..bo jeszcze go nie zakupiłem..;p na razie zrobiłem same Francuzy i USA

Opublikowano

Sorry za odkop..tzn kolega to zrobił, ale szukałem takiego tematu..niech mnie ktos oswieci, gdzie jest ten Weeak spot w IS-4..bo jeszcze go nie zakupiłem..;p na razie zrobiłem same Francuzy i USA

is4b.jpg

Opublikowano

dwa dobre twarde czolgi , dobrze ustawione potrafia duzo wytrzymac , chociaz is4 wytrzyma wiecej

co do dziala to is4 ma zdecydowanie lepsze , szybciej laduje szybciej skupia i ma lepsza penetracje niz 130mm w is7

a o 50 dmg mniej robi niewielka roznice ,

co do mobilnosci is7 jest szybszy ,

ktory lepszy ? kwestia gustu i ogrania ... is7 jest polecany poczatkujacym i noobkom , i cos w tym jest ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...