Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windowsmt2

marcin1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem przedstawić chiński serv hamachi raty po 1k serv bez lagów sieci prawie all puste niestety banów nie ma więc jest git

Sieci:

WindowsMt2 pw:WindowsMt2

WindowsMt2-2 pw:WindowsMt2-2

WindoofMt2 pw: WindoofMt2

WindoofMt2-2 pw: WindoofMt2-2

Strona z reje:

5.184.159.241

Nie mam spol jak ktoś by mógł niech zrobi wklejcie ip 5.184.159.241 w mc notatniczku i grajcie wbijać do red bo nie chce mi się samemu grać

hxxp://www.4shared.com/file/158354994/a0f9da06/WindowsMt2.html zamiast xx tt spol od turcia

Opublikowano

Sry ale 1 raz opisuje serva w sklepie są army na 34 tarcze helmy 21lvl bronie 30lvl bony wchodza 5khp i 5k many więc jest git bo mam 30k hp drop duzy 10min w dt i 200kk a perly 9kk trzeba ulepszacze niestety ale są metale mi tam serv się podoba

Down teraz akurat muszę kończyć ale jutro zrobie ładną poprawke

Opublikowano

Kurde już server off niech to szlak trafi niezdążyłem weiść już off co to ma być??co do serva ładnie sie zapowiada:-] pozdro.

Opublikowano

Proszę o to spol

http://www.speedyshare.com/files/19449677/Spolszczenie.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/1c32d66df39bb9b1d0afa61e01c09ea1cb3526b143412ffaa4c3bf9a2efb51b5-1259046838

Morzę 5*

@EDIT sorka nie zauważyłem że TurcioO już dał spola ;p

mca.png
Opublikowano

Dodaj skan do spolszczenia masz 24 godziny inaczej zamykam!

Ja tego nie pisałem dla siebie... Widzę, że nic nie poprawiłeś nie dodałeś co jest u handlarzy i co najważniejsze nie dałeś skanu!

Zamykam, przyczyną są wymienione wyżej "zaległości".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...