Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEMx2] Problem z Battlefield 3 oraz z kontem Origin

Manor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dwa problemy po pierwsze, nie wiem jak utworzyły mi się dwa konta na origin pierwsze starsze które mam od 2010 i powstałe całkowicie nieświadomie drugie które powstało w niedziele kiedy chciałem zmienić ID, czy zmiana ID tworzy nowe konto oraz blokuje często dostęp do drugiego konta? To był pierwszy problem drugi wyszedł przy instalacji BF3 czy do grania w multi jest potrzebne skończone 18 lat czy wystarczy 16 ponieważ podczas próby zalogowania się do battleloga pisze że " Wrong email or password " a na samym koncie nie mam sklepu ani znajomych zdjęcie pochodzi z internetu ale mam ten sam problem. Bardzo proszę o szybką odpowiedź będę bardzo wdzięczny :).

post-734448-0-34809400-1358882612_thumb.png

Opublikowano

Co do zmiany ID nigdy tego nie robilem wiec poczekajmy na wypowiedz kogos kto juz zmienial ID. Co do grania na MP podac trzeba +18

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

1. Zmiana ID zmienia tylko nick, nic więcej. Nie tworzy nowego konta, nie blokuje dostępu do niczego.

2. Żeby grać w BF3 trzeba mieć +18, sprowadza się to do podania daty urodzenia +18 przy rejestracji. Jeżeli podałeś poniżej to nie zagrasz, wystarczy napisać do supportu.

Opublikowano

Dobra piszę do EA dzięki za pomoc ale mam jeszcze jedno pytanie co oznacza "Kod Błędu" oraz "Przepustowość" bo nie wiem co mam tam wpisać. :(

Opublikowano

Od kiedy coś takiego jest wymagane ? Jeżeli wyskakuje to przy emailu/tickecie to się w to nie baw. Pisz prosto na live chat bądź zadzwoń do nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...