Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Darmowa Tristana ?

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem że jest możliwość otrzymania darmowej Tristany w LoL'u dlatego piszę do Was z moim problemem.

Weszłem na strone LoL'a przekierowała mnie na FB okej, dałem Like dla LoL'a i nic...

Nie wiem jak wybrać serwer na FB po zalajkowaniu.... nie mogę znaleźć nigdzie - Riot Tristana, ani Click to Reedem

SS mojego FB:

36134048145317590641.png

Ps. postaci nie mam do tej pory, wszystko zrobiłem zgodnie z intrukcją (prosze nie insynuować że zrobiłem coś nie tak).

Nagradzam Like & 5* na prof.

Opublikowano

Support musi dodać tristanę manualnie, coś po prostu poszło nie tak (Bywa).

support.leagueoflegends.com

Opublikowano

Ziomciuś. Swoją Tristankę dostaniesz na pewno. Musisz chwilkę poczekać :D ( Czy Share-owałeś Lol-a na twojej tablicy ? )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Napisałem do supportu, ile moge czekać na bohatera ? I czy w 100% go dostane?

Ps* Like dałem itd. Wszystko według instrukcji.

Mniej więcej 48 godzin, lecz jak pisałem do polskiego supportu czekałem 4/5 dni.

w83od2.jpg

Opublikowano

Witam widziałem że jest możliwość otrzymania darmowej Tristany w LoL'u dlatego piszę do Was z moim problemem.

Weszłem na strone LoL'a przekierowała mnie na FB okej, dałem Like dla LoL'a i nic...

No i wszystko jasne jak "weszłeś" to wiadomo, że nie dostaniesz, gdybyś kulturalnie WSZEDŁ to by wszystko spoko było :)

A tak serio to support, albo popróbuj pare razy like / unlike też miałem tak i bez supportu trochę pokombinowałem i jakoś poszło.

Weź najpierw polub na FB jakimś kontem, a potem połącz się dopiero ja chyba tak robiłem, ale nie jestem pewien.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jest to standardowy problem, tak jak już koledzy @up pisali tylko i wyłącznie pisząc do supportu otrzymasz tą skórkę.

A jakbyś nie wiedział to jeszcze nieskrępowany alistar jest za darmo (aktualnie nie wiem).

Opublikowano

Musisz czekać, również to miałem, odpisali że mają jakieś problemy z tym i pracują nad tym ( to było rok temu ftw. ), od razu gdy odpisali dostałem tristanę ze skórką. Nie pozostaje ci nic innego jak czekanie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie pisz do nich 2 raz :> Jak napisałeś do polskiego supportu to sobie poczekasz :) Ja ostatnio na odpowiedź czekałem tydzień, więc nie martw się, nie pisz 2 raz bo i tak szybciej nie odpiszą, nie ma szans. Jeśli Ci bardzo zależy to napisz po ang. teoretycznie powinni odpisać szybciej, ale radze poczekać jeszcze parę dni :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...