Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nokia E52 - gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Dziś dostałem moją długo wyczekiwaną nokię E52. Super design, wifi, bateria i opcji itd... Ale nie umiem znaleźć gier :< Czy ten telefon w ogóle je obsługuje ? Mam kartę pamięci 4gb mini sd włożoną a w niej muzyka i gry (.jar). Muzyka spoko, działa ale nie wiem jak te gry zainstalować>>uruchomić? W moim poprzednim telefonie, SE C702 był menedżer plików i tam po prostu kilk klik i instalowało ;<

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

moja mama ma ten telefon i jakieś 50% gier na niego nie działa spróbuj jakieś inne gry.

no i słyszałem o jakims instalerze do tych gier, jak coś więcej ogarne w tym temacie to zaraz tu napisze.

@edi

dobra to tak przeczytałem że najlepiej jest mieć na kompie pc suite i podłączyć tel. do kompa i za pomocą tego pc suite wrzucić do telefonu grę i kliknąć na nią 2 razy i podobno się zainstaluje

no i jeszcze coś takiego znalazłem.

Skopiuj na telefon przez kabel, potem ją znajdź w File Menager (tak przynajmniej w

angielskiej wersji softu się to nazywa) i wybierz ją. Jeśli wyskoczy błąd certyfikatu

musisz go sobie wyrobić. Jak? Poszukaj w google: symbian certyfikat a znajdziesz

instrukcje krok po kroku.

myślę, że sobie poradzisz i życzę powodzenia.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@Up a jeżeli nie chcesz bawić sie w certyfikaty mozesz cofnąć datę w telefonie do 2007 roku i też powinno działać ( wiem na 100% że na nokii n73 ten sposób działa )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...