Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sprzedaz

WarriorWojownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Mam dylemat poniewaz mam kog tanczacy z lwami i chce sprzedac go i kupic metal kha. I tu sa 2 pytania. ile mam procent ze riot sie zgodzi? I 2 jak by byly 0 to jezeli ktos by mial do kha skorke to jak ja przeslac DOD. jak przeslac postac z konta a do konta b?

nie mam zetonow

Opublikowano

Nie za bardzo kumam o co ci chodzi w drugiej części twojej wypowiedzi jednak tak ghm..

Nie da się przesłac postaci z konto na konto.

Riot dał każdemu pare miesięcy temu możliwość cofnięcia 3 zakupów w przeciągu miesiąca czy jakoś tak, więc możesz sobie cofnąć skórkę i kupić tą do khazixa.

Opublikowano

Teraz juz sie nie da, podczas swiat mozna bylo kupic komus skorke przez gifting center, ktore ma wrocic kiedys z jakiejs okazji, przesylac ten ktory masz sie nie da

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To masz pecha, i musisz sobie go zostawić na pamiątkę ;)

Jesli nie masz żetonów nic nie zrobis

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...