Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 29lvl na normalu -,-

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś jak zwykle chciałem sobie kopsnąć mecza, gdy już skończyłem (33/7, quadra irką i lose) zobaczyłem, że mój gracz w teamie ma 29lvl co to ku*wa miało być? Jak grać, to grać na poziomie, all w enemy ma 30 tylko u mnie takich retardów dobiera i gdzie tu sprawiedliwość?

Opublikowano

Witam, dziś jak zwykle chciałem sobie kopsnąć mecza, gdy już skończyłem (33/7, quadra irką i lose) zobaczyłem, że mój gracz w teamie ma 29lvl co to ku*wa miało być? Jak grać, to grać na poziomie, all w enemy ma 30 tylko u mnie takich retardów dobiera i gdzie tu sprawiedliwość?

Boże, to zależy od win/lose ratio....

652601399840421198520.png

Opublikowano

Chcesz grać na poziomie? Chyba po to są Rankedy. Tam każdy ma 30 lv ^.^

Na normalach draftach jest większy poziom niż na rankedach.

Top,

ja sam mam 400 winów, dobiera mi jakichś randomów po 100-200 winów, a w enemy po 1k,1,5k winów

Opublikowano

Ależ wy biedni. Kurwa twój zasrany problem że ci dobiera takich ludzi, dobiera według ostatnich statystyk (win/lose). Płacz to wiele osiągniesz...

Game Over

Opublikowano

Mieć 400 wygranych i płakać że niski poziom... Bosh

I jeszcze to chwalenie się statystykami że 33/7. Kur*a jaki ty pro jesteś... bądź moim mentorem.

Graj najlepiej drafty normale ew. normale, bo z takim podejściem na rankedach też nic nie osiągniesz

@UP

Hahhaha dobre xD

Opublikowano

Czasem jest tak, że w twojej drużynie jest JEDEN koleś 20 coś.., a czasem jest tak, że w przeciwnym masz same 30 po 1k winów i dla mnie to jakoś nie robi zbytnio różnicy, bo lvl nie oznacza w 100% umiejętności gry danej osoby. Może koleś miał przewagę 100 wygranych i cię tak dobrało. Zresztą sam graj lepiej, żeby w razie takich sytuacji nadrabiać :>

Opublikowano

Chcesz grać na poziomie? Chyba po to są Rankedy. Tam każdy ma 30 lv ^.^

hahahahahha jak tam same lamy. Junglerzy nie ogar. juz na normalach sa bardziej ogarnieci z 15 poziomami. O i to jest kura sprawiedliwosc !

Opublikowano

Na normalach draftach jest większy poziom niż na rankedach.

Top,

ja sam mam 400 winów, dobiera mi jakichś randomów po 100-200 winów, a w enemy po 1k,1,5k winów

Hmm randomy 100-200 win haha ja mam ok.200 i mam 1,6k elo .Haha Połowa gier to gry niestandardowe. Wiec nie oceniaj kogos po win. , Ze niby jestes lepszy.
Opublikowano

hahahahahha jak tam same lamy. Junglerzy nie ogar. juz na normalach sa bardziej ogarnieci z 15 poziomami. O i to jest kura sprawiedliwosc !

Bo zapewne masz 900 elo.

@topic

pewno ten 29 to byl premade jakiejs 30 moze 2.

Opublikowano

Boże, to zależy od win/lose ratio....

Czyli? jak je sprawdzić?

Hmm randomy 100-200 win haha ja mam ok.200 i mam 1,6k elo .Haha Połowa gier to gry niestandardowe. Wiec nie oceniaj kogos po win. , Ze niby jestes lepszy.

Customy nie wbijają się do wygranych

ja pierdole tak becz, bo ci dobrało do teamu 29lvl. ale ty jestes pro elo kox

No jestem kurwa, nie zaprzecze, z tym beczeniem to możesz jeździć kogo innego ale nie mnie

Opublikowano

Czyli? jak je sprawdzić?

Customy nie wbijają się do wygranych

Tak dlatego napisalem ze połowa mam 209 wygranych normali i ok. połowę customow poniewaz ciagle gralem raz normala , potem customa i potem normala i customa moze potem rank itp.
Opublikowano

Autor tematu - żenada...

Temat pod którym płacze jaki to on poszkodowany itd ( oczywiście musiał dodać że to on tam pro elo elo był i miał pro staty, które pewnie wziął z dupy no ale ok... )

według mnie tylko pogarsza jego wizerunek, bo kto kuźwa normalny narzeka na 29 lvl ?!

Przecież jest WIELE ale to WIELE niższych od Ciebie lvlów które by Cię, hmm... dosłownie zmiażdżyły. Radzę pomyśleć następnym razem i nie płakać. A jak już się zaweźmiesz bardzo na tą niesprawiedliwość w dobieraniu lvli to graj rankedy albo customy. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Radzę grać rankedy hę ?

Poziom nie zależy od Winów Ci wszyscy profesjonaliści nie mają 2k win tylko 200-500 a elo po 2k

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Radzę grać rankedy hę ?

Poziom nie zależy od Winów Ci wszyscy profesjonaliści nie mają 2k win tylko 200-500 a elo po 2k

Aha, ale tutaj chodzi chyba o lvl tak ? Rozpłakał się o ten 29 lvl.

Opublikowano

ja miałem przed chwilą (lama niesamowita na kassie byłem >_<) all mój team 30lvl-e po 300-400win a przeciwnicy 3x 1500win, 1 1000win a jeden 24lv 100win ; d

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...