Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Strona]Grayst.pl+ ParadiseMt2

avrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że skurwiałe 15 letnie modki już zaczęły działać

x

Instalacja Pdo dla mysql

Freebsd:

cd /usr/ports/lang/php5-extensions

make config

szukamy PDo zaznaczamy

potem make install clean

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

ten kurwa cms nei jest twoj ani tego zjebanego teamu tych serwerow tylko ich sponsora ktory byl kiedys moim . Jestes chujem ze go tu dales i powinni ci rozpierdolic glowe za takie cos bo zaden kurwa z was nie potrafi napisac takiego cms jak ten.

Skonczone skurwiele sa na tym forum

Opublikowano

Szczerze mówiąc strona na pewno mi się przyda w celach naukowych. Nie wykorzystam jej, ponieważ jak dla mnie sytuacja która się ostatnio powtarza jest straszna. Każdy próbuje udupić innego, nikt nie dotrzymuje warunków umowy, serwery padają jeden po drugim jak muchy i nikt z tego nie wychodzi z jakimikolwiek korzyściami a tym bardziej z twarzą. Pytanie tylko w którą stronę to zmierza? Zastanówcie się - jeżeli wszyscy będą mieli wszystko, to tak naprawdę nikt nie będzie miał nic.

Udostępnianie na MPC prac - chęć podzielenia się swoimi umiejętnościami z innymi.

Udostępnianie na MPC cudzych prac - chęć zaistnienia własną głupotą i chęć zdobycia jak największej ilości lajków.

ŻAŁOSNE

Z poważaniem

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

ten nie dziala bo sprawdzilem

to sprawdz

o co chodzilo

Za 5 sekund zostaniesz przeniesiony na strone ParadiseMT2.pl

http://revians.no-ip.biz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...