Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Mentor a kidmod

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pewne pytanie a wlasciwiej bardziej sugestie. Zauwyzylem ze mentorzy skladaja podania na kidmoda tydzien dwa/ miesiac po tym jak sie dostana na mentora, i zazwyczaj sa przyjmowani. Moim zdaniem juz zostali wynagrodzeni za swoja prace wiec czemu za to samo maja miec cos dwa razy? Mentor to wieksze wyroznienie niz kid. Wiec moze wprowadzic jakis okres po przyjeciu do mentorowiska by moc stac sie kidem lub trzeba sie super wykazac? Bo widze coraz wiecej takich przypadkow ze za jedno 'ciastko' dostajemy przywileje razy dwa.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mylisz trochę rangi - Mentor jest za pomoc użytkownikom na forum, KidMod to bardziej ranga funkcyjna, która umożliwia zarządzanie działem (zamykanie, otwieranie tematów, podpinanie tematów, zmiany tytułów( dodaniee prefixów itp. - to co mentor nie może zrobić. Każdy KidMod/Mod/Global powinien być w pewnym sensie mentorem dla innych.

Nie.

Opublikowano

Kid mod to ranga testowa po max 2 miesiącach dostajemy moda, a jeśli się nie mylę to ranga moderatora nie wyklucza mentora. Na nie.

ps. mentor ma mniejsze uprawnienia niż kidmod.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Nie rozumiem Cię, jeśli ktoś ciężko pracuje pomagając, to zasługuje na mentora. Jeśli ktoś nie chce pracować w dziale jako moderator, lecz pomaga, to należy mu się mentor. Lecz jeśli znajdzie czas i chęci na moderowanie działu i przy tym pomaga, to ma się mu zabrać mentora? Nonsens.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Mentor, a KidMod to dwa różne światy.

Mentor niesiesz bezinteresowną pomoc.

KidMod/Mod pomagasz w dziale, pilnujesz go, próbujesz go rozwijać.

Odrzucone.

Opublikowano

Pozwolilem sobie otworzyc bo mnie nie zrozumieliscie, ludzie dodaja w swoich plusach ze sa mentorami i miedzy innymi przez to dostaja range, ja nic do tego nie mam ze chca byc kidami modami etc. Ale zeby nie bylo ze mentor daje im dojscie do kida

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Pozwolilem sobie otworzyc bo mnie nie zrozumieliscie, ludzie dodaja w swoich plusach ze sa mentorami i miedzy innymi przez to dostaja range, ja nic do tego nie mam ze chca byc kidami modami etc. Ale zeby nie bylo ze mentor daje im dojscie do kida

Niech sobie dodają nawet supermen oO Brana pod uwagę jest aktywność, pomoc, poradniki, raporty :)

Opublikowano

Z tego co zauważyłem robią też i na odwrót, teraz coś łatwo jest mentora wyrwać - i zdarza się że Ci co nie powinni go mieć go mają, ale nie można tego jakoś łączyć jednakże system był by ciekawy ^^

(Ale jeżeli tak robią odrazu leci hejt - lecisz na plakiety, więc spokojnie)

Opublikowano

Twoje rozumowanie wygląda tak- Mentor= 0 szans na kid(ty byś tak chciał)

To że jest mentorem, nie skreśla go z tego, że nie możne złożyć aplikacji na Kid'a, są to 2 zupełnie odmienne rangi.

Opublikowano

chyba kogoś pojebało.

to że masz Mentora za "całokształt" Nie znaczy że znasz się w jakimś tam stopniu na jakiejś grze aby opiekować się danym działem.

Nie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mylisz trochę rangi - Mentor jest za pomoc użytkownikom na forum, KidMod to bardziej ranga funkcyjna, która umożliwia zarządzanie działem (zamykanie, otwieranie tematów, podpinanie tematów, zmiany tytułów( dodaniee prefixów itp. - to co mentor nie może zrobić. Każdy KidMod/Mod/Global powinien być w pewnym sensie mentorem dla innych.

Nie.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...