Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak ( MOŻNA!) naprawić league of legends

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Ostatnio są problemy z league of legends po patchu. Jednym z nich jest nie włączanie sie gry po wyborze bohatera i zminimalizowaniu. Ja w tym tucie opiszę (TAK JAK U MNIE ZADZIAŁAŁO , NIE TWIERDZĘ , ŻE MUSI I U WAS!) jak w łatwy (lecz trochę czasochłonny , zależy od internetu) sposób naprawić ten błąd. A więc opiszę to w punktach :

1. Włączamy launcher lola

2. Po otworzeniu się okna z newsami , ustawieniami klienta itp. klikamy na "Zmień region".

3. Później gdy wyskoczy okno wyboru regionu oraz języka gry, wybieramy inny region oraz język i klikamy zapisz.

4. Później znowu wchodzimy w opcję " Zmień region " i ustawiamy wybrany przez nas (swój) region oraz język, czyli po prostu taki jaki chcemy .

5. Czekamy aż się spatchuje i uruchamiamy league of legends.

6. Gramy.

Sposób odkryłem w swoim przypadku, czyli po wyborze bohatera i zminimalizowaniu gry nic się nie włącza, co naprawiło ten błąd. Możliwe , że i u was zadziała, ale co do tego nie jestem pewien. Możliwe też , że naprawia inne problemy związane z patchem , bo ja podczas rozgrywki żadnych nie zauważyłem. Piszcie w komentarzach czy działa .

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...