Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z craftserve jedno wielkie dno....

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio mam problemy z craftserve i to duże robię restart serwera nagle cały się wyłącza i włącza po 20 minutach -_- mam ledwo 15 pluginow.Niedosyć że mam problemy z serwerem. To jeszcze NIE mogę się z nim połączyć chociaż reszta graczy gra sobie swobodnie mi piszę can't reach server NIE MAM HAMACHI NIE MAM WŁĄCZONEJ ZAPORY wszystko zrobiłem i nie działa...

Opublikowano

Nie wiem, o co chodzi za bardzo. Możesz napisać to jeszcze raz używając znaków przestankowych?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

@tka

Spróbuj usnąć folder .minecraft i odpalic minecrafta. Powinno pomóc :P

Opublikowano

Jesli gracze graja a serwer dziala i masz komunikat 'can't reach server' to zamknij minecrafta a nie odswiezasz w nim liste serwerów :D taki bug w kliencie jest.

Co innego jesli nikt nie moze wejsc nas serwer :) inna opcja to zbyt duze obciazenie serwera, lecz wtedy gracze mieli by lagi lub jakis plugin powoduje bledy i w logu było by cos w stylu read time out

Opublikowano

Ja mam na craftserve ponad 15plg śmiga dobrze slotów 10 teraz zwiększam ofertę do 20slotów. Raczej może maszyna się psuje.

Czytałeś ostatnio komunikat że niektóre maszyny się psują były tam wymienione. Ale akurat moja się nie psuła :D

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...