Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] poczt wp odzysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy da sie jakos odzyskac haslo do poczty wp? ktos mi sie wlamal i zmienil haslo i nie moge sie zalogowac, nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie ale staram sie chwytac kazdej mozliwosc dodam tez ze nie mialem nr tel ani pytania pomocniczego wiec standardowe metody odzyskiwania nie pomoga, a zalezy mi na koncie bo mialem tam wiele kont powiazanych zalozonych moglbym sie odpowiednio zrewanzowac za pomoc

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jeśli wejdziesz na stronę główną WP to przy logowaniu masz opcję "Zapomniałem Hasła." Jeśli nie podałeś numeru telefonu, a wybrałeś pytanie pomocnicze lub tak jak napisałeś - powiązałeś z tym kontem inne e-maile, to możesz wybrać metodę odzyskiwania poprzez powiązane konto w innym serwisie.

Opublikowano

mp wlasnie nie mam powiazanego ani nic;/ przynamniej nie w taki sposob zebym mogl to konto odzyskac, z suportem gadalem i nie zrobia nic;/ jakies inne pomysly?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jeśli nie powiązałeś żadnego konta e-mail, nie dodałeś pytania pomocniczego, ani numeru telefonu to już nie odzyskasz tej poczty. Każdy może napisać, że ktoś Ci się włamał, więc support nie pomoże. Wyślij mi na PW swój adres mailowy, zobaczę coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...