Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy moge dostać za to bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Gram na serwerze Balmora.pl i byłem dziś na dt, no i jakiś noobek bił bosa, a gdy padał ja po prostu szedłem w jego stronę i oskarża mnie o kradzież szkatułki na "Hacku", cytuję "Mam ss za 10 min będzie na forum i masz banika za hacki" Mogę dostać bana jeśli nie ukradłem tej szkatułki (co więcej wiem, że to on podniósł bo stałem tylko ja obok niego i on to podnosił mam pewność 100%" po 2 jeśli mi nie uwierzą to ss coś da ? :D

Opublikowano

Takich idiotów zlewaj ciepłym moczem, bana nie dostaniesz.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

SS nic nie udowadnia :) A gdy go wstawi może dostać bana za "fałszywe oskarżenia "(ale dokładnie czy na tym servie jest taki powód :P wiem że na jakimś servie taki dostałem :P )

#JebacSygnatury

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze go wysmieją, poprostu mu nie wyleciała i myślał że ty masz drophacka

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Dzięki wszyscy Lajk ! :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SS nic nie udowadnia :) A gdy go wstawi może dostać bana za "fałszywe oskarżenia "(ale dokładnie czy na tym servie jest taki powód :P wiem że na jakimś servie taki dostałem :P )

Spokojnie, jeszcze go wysmieją, poprostu mu nie wyleciała i myślał że ty masz drophacka

tępić takich...

5% mi się należy, ale musiałem :)

beztytuuacf.png

Uczeń
Opublikowano

xD a teraz by się okazało ze ci wszyscy co mówili ze nie dostaniesz bana by byli w błędzie haha xD

co do tematu emm bana nie powinieneś dostać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...