Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat się wyłącza

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mój kolega ma problem z CA, odpala go biegnie mu ten "chłopek" a później error... : Wystąpił problem z aplikacją combat arms i zostanie ona zamknięta, przepraszamy za kłopoty" co to może być .

ma on windows xp

2 GB ram`u

grafa radeon hd 4850

procek amd athlon 4x..2.8 GHz... ma to od kilku dni... a ja chcę z nim pograć co to może być ? : <

Dodam iż instalował z nowej instalki... starej zapora off anty vir off nic nie pomaga ;//

a tutaj ss errora... ; <

http://speedy.sh/j42DM/bez-tytulu.bmp

skanu nie dam ;// bo to tylko zdjęcie

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Przypadkiem nie ma podłączonych dodatkowych kontrolerów? np. pad czy kierownice?

Nie ma .. ;< sprawdzaliśmy :D

Opublikowano

a reinstal CA zoficjalnej swiezej nowej instalki :D?

Stare instalki nowe ... dopiero co pobrane i nic ;//

Opublikowano

A jak to co up pisał nie pomoze to niech spróbuje poinstalować modyfkacje Framework.

Nadal nic ;//

Opublikowano

Nadal nic ;//

Może przeinstalujcie stery od karty graficznej + directa x, wyczyscie temp i reszte syfu, ewentualnie mozna spróbować przez gameboostera, a jak nie to formacik :)

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Up tak to dobry pomysl defa dysku przeczysc kompa CClnerem i odkurzaczem

Nic nie dało a format odpada ;/ jego ojciec ma tam bardzo ważne dokumenty które ważą z 80 GB a dyku twardego nie skołujemy ; //

Opublikowano

Nic nie dało a format odpada ;/ jego ojciec ma tam bardzo ważne dokumenty które ważą z 80 GB a dyku twardego nie skołujemy ; //

80GB samych dokumentów..? to mówi samo za siebie...xp-ek już wyszedł z mody...nie wiem czy ktoś z młodzieży że tak powiem jeszcze go używa ? po co ? skoro win7 a nawet win8 ma dużo lepszą wydajność w grach itp itd...wydaje mi się, że jedynym wyjsciem będzie format kompa...masz pewnie niezły "burdel" w plikach i tyle...

ehh.:)

Opublikowano

80GB samych dokumentów..? to mówi samo za siebie...xp-ek już wyszedł z mody...nie wiem czy ktoś z młodzieży że tak powiem jeszcze go używa ? po co ? skoro win7 a nawet win8 ma dużo lepszą wydajność w grach itp itd...wydaje mi się, że jedynym wyjsciem będzie format kompa...masz pewnie niezły "burdel" w plikach i tyle...

Po 1. to nie ja... tylko kolega... po 2. pliki jego ojca ! a on jest muzykiem !... komponuje itd. + uczy w szkole i ta cała muzyka i rzeczy jego ojca tyle ważą tak więc wiesz... ;// po 2. windows`a nie zmieni bo by ojciec stracił pliki ja osobiście mam 7...

Opublikowano

Po 1. to nie ja... tylko kolega... po 2. pliki jego ojca ! a on jest muzykiem !... komponuje itd. + uczy w szkole i ta cała muzyka i rzeczy jego ojca tyle ważą tak więc wiesz... ;// po 2. windows`a nie zmieni bo by ojciec stracił pliki ja osobiście mam 7...

yyyy ale jak formatujesz to tylko partycje z systemem, no chyba że właśnie tam Ojciec twojego kolegii trzyma dokumenty -_- , to można je skopiować na inna partycje, ewentualnie wypalic na płytkach :D jak nie macie gdzie skopiować. Możecie jeszcze spróbować wyłączyć antywira i firewalla wyczyscić temp + te ukryte jak wejdziesz w document and setings, sysop ,ustawienia lokalne(przydatny program ktory je pokaze np total commander), pożniej wejść w katalog combata i w folder hshield i zrobić updaty HSUupdate i autoup, niewiem ale kiedys mialem problem z combatem nie pametam juz jaki ale wlasnie ten sposób mi pomógł.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...