Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creative Fatal!ty - przerwany kabel

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam słuchawki Creative Fatal!ty, wg. mnie słuchawki jak na swoją cenę niczego sobie, tylko irytuje mnie strasznie kabel od nich, skręca się. Ostatnimi czasy kolega depnął nie chcący mi na sterownik od nich ( chodzi mi o sterowanie głośnością i microfon on/off) także byłem zmuszony to "wywalić" bo było doszczętnie zniszczone.

Moje pytanie jest czy da się te słuchawki jeszcze naprawić? Połączyć je bez pośrednio lub dać sterownik od innych.

Jest tam kilka kabli.

Czerwony, zielony, niebieski i jakiś w białej izolacji + wokół niego obwinięty zwykły złoty.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Samemu tego raczej nie zrobisz. Trochę się na tym znam i próbowałem lutować kable - nic nie dawało (miałem już tak zniszczone 3 pary słuchawek -.-). Możesz zanieść do jakiegoś fachowca, ale po co, skoro za 60 zł kupisz kolejne fatality, a za naprawę słuchawek wydasz 30-50zł? Dodatkowo gwarancja tego nie obejmuje (w słuchawkach od każdej firmy ;/).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Zwrócić na gwarancję i sam nic nie rozkręcaj, bo Creative Fatlity nie mają żadnego inteligentnego ułożenia w, jak to nazwałeś, "sterowniku." Odkręcisz i już tego nie złożysz, a okaże się że po prostu przewód się przepalił. Firma Creative to słuchawki na jakieś 6 miesięcy - potem występują problemy, ale nie martw się... też tak miałem i zapewne większa część, która je kupiła też.

Opublikowano

@Costa1500

Trochę się na tym znasz? Okej. To się mylisz.

Wypaliłem te kolorowe izolacje, zlutowałem i wszystko śmiga jak trzeba, tyle że nie mogę regulować głośności.

@WooToo

dzięki za radę. Trzymaj plusa ;)

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

@up

Ty sobie posty nabijasz czy co?

Przecież gwarancja nie uwzględnia szkód zrobionych przez złe użytkowanie czy też uszkodzonych przeze mnie.

//gif w sygnie

F.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...