Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Unikalność a +

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależnie od unikalności przedmiot np. broń ma więcej ataku , ulepszanie broni ukazuje tylko % , o ile zwiększa się ten atak.

Im większe U tym większy def/atak . Gdy masz np. te u5 i +0-5 , to te +-sy pokazują się w postaci %-centów obok ataku czy defa.

wuo1.jpg

Opublikowano

Oblicz sobie.

Załóżmy jest broń u7 o wartości ataku 327~592. Gdy mamy ją np. na +10 atak jest zwiększony o 200%.

Zapis: 327~592 (+200%)

Czyli mamy atak o dwa razy większy = 654~1184

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Oblicz sobie.

Załóżmy jest broń u7 o wartości ataku 327~592. Gdy mamy ją np. na +10 atak jest zwiększony o 200%.

Zapis: 327~592 (+200%)

Czyli mamy atak o dwa razy większy = 654~1184

Jak mamy tutaj +200%, to obrażenia będą trzy razy większe a nie dwa, czyli: 981~1776

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

dodam także że wiele dają także oslonki. mozę nie dodadzą ci obrony czy tam ataku ale dadzą wiele elementu jak i innych ważnych do gry na wyzszych lvl bonusow

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Up

Osło to na pvp albo na lepsza broń(90lvl +) bo jak narazie to nie ma sensu pakować.

Ale ja nie widze różnicy w ataku jak mam powiedzmy czerwony łuk u4 +0 a +5. Po prostu mam pokazane % ale ataku mi nie przybywa.

Na małym poziomie nie widzisz różnicy, ale porównaj Łuk klinowy wielkiego przywódcy (90lv) u7+0 a u7+8. Różnica będzie niesamowita.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...