Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kupno lf4, havoców, herculesów, dronów, itp.

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Chciałbym wam pokazać perełkę wśród oszustów jaką znalazłem dzisiaj. Chyba to największy fail w oszustwach w darkorbit jaki widziałem ^^

Także nigdy nie dajcie się nabrać na coś takiego. Spróbuje skontaktować się z nim na skype, i jak sie uda wrzuce ss.

Na razie łapcie to : 72341903767428117976.png

7yo9.png

Opublikowano

Śmiejecie się.. a jest ( czy tam była ) taka ruska strona.. i z tego co wiem, da się tam wszystko kupić.. i to nie fejk :)

Nie wiecie- nie wypowiadajcie się, proste.

Opublikowano

Śmiejecie się.. a jest ( czy tam była ) taka ruska strona.. i z tego co wiem, da się tam wszystko kupić.. i to nie fejk :)

Ruskich stron jest od cholery.. trzeba się tylko dostać na ruski underground, a z polaków siedzi tam tylko Kamyk o ile się nie mylę. Nwm jak mieliby dopisać ci apisa czy zeusa ? To są włamania do bazy danych inaczej no choja!

7yo9.png

Opublikowano

Ruskich stron jest od cholery.. trzeba się tylko dostać na ruski underground, a z polaków siedzi tam tylko Kamyk o ile się nie mylę. Nwm jak mieliby dopisać ci apisa czy zeusa ? To są włamania do bazy danych inaczej no choja!

To nie był fejk ;). A masz informacje że się nie włamują ?.. Nie mów hop..

Opublikowano

rozsyła to pleban który zabrał czita z ruskiego forum (który tam jest za darmo ) i sprzedaje.Pozdrawiam <3

Opublikowano

wy przyjebani jesteście o_O szczęgólnie ten typek

rozsyła to pleban który zabrał czita z ruskiego forum (który tam jest za darmo ) i sprzedaje.Pozdrawiam <3

tak za darmo...

Kiedyś była taka możliwość ponieważ admin podał passy typkowi z epvp a ten zaczął sprzedawać itemki innym :) Po prostu wszedł na ich TS podszył się po admina i podali mu logowanie oraz hasło do ACP :)

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Najlepsze jest to że 9 zł zapłacimy za 1 Rubel więc nawet jeśli by to działało to ni chuja.... Wydamy więcej niż normalnie.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Najlepsze jest to że 9 zł zapłacimy za 1 Rubel więc nawet jeśli by to działało to ni chuja.... Wydamy więcej niż normalnie.

1 rubel~~10gr

Opublikowano

Była ale już niema :P

Opublikowano

To przepraszam za błąd źle usłyszałem :)

Stare ruble tyle kosztowały.. kontaktuję sie z tym gościem na skype mam nadzieje że jeszcze nie obczaili tego tematu bo raczej tu też mają wtyki. Czekam na odp na skype od niego i zobaczymy, kasy troche jest, milion x6 sie przyda ^^

7yo9.png

Opublikowano

Była ale już niema :P

Nie jesteś pewny, to cI mówię nie pisz..

#Topic.. Nie wydawajcie tak łatwo kaski na to.. nie jestem pewny czy to jeszcze działa.. popytajcie najpierw co i jak itd..

Opublikowano

Takie cos jest mozliwe po zlamaniu hasla do ACP (Admin Control Panel). Z tego panelu mozesz dodac wszystko co jest w grze, range admina, dozywotnia premke itd. Odnosnie stronki to jest bugpoint.ru, ale ja nie mam pojecia czy to oszusci czy nie.

Opublikowano

Byla niegdys mozliowsc kupienia wypo i mysle iz nadal jest.

Jednak nie ma zadnego potwierdzenia iz ten koles naprawde cos sprzedaje. Lub po prostu zrobi was w bambo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...