Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CA+Laptop

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie bo moj pc jest juz marny i nie idzie za nic na nim grac w CA za miech bede miec lapka ale tera pytanie czy sie nagram... zdania sa podzielone teraz do was pytanie jak wam sie gra na laptopie?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Trzeba się przyzwyczaić do klawiatury i nawet dobrze się gra, ale na pewno nie tak jak na stacjonarnym. Oczywiście musisz podłączyć swoją myszkę, ja bym też swoją klawiature podłączył.

Opublikowano

To zależy tylko od jego parametrów.

Ja mam bardziej z niższej półki i CA działa w miarę płynnie na średnich detalach, ale od razu radzę dokupić też podkładkę chłodzącą, naprawdę bardzo pomaga.

Bez niej nie dał bym rady grać na lapku w CA.

Co do komfortu gry w porównaniu ze zwykłym PC to ja tam nie widzę większej różnicy, ale niektórym może być trochę trudniej.

Opublikowano

czyli nie jest zle .. lapka kupie do 3 tysi sadze ze na CA starczy musze pokminic z ta podkladka

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

pc jest najlepszy wygodny i wogule ale jesli czesto wyjezdzasz to chyba raczej laptop a jesli sie zdecydujesz kupic laptop to nie taki za 1400 zl bo to bedzie syf moj brat ma za 1.400 z lenovo i strasznie laguje, zeby zabic kogos snajpa to musisz przed neigo celowac ;D

@edit

kumpel mial laptopa z samsunga i tez mu laguje a mial go za ok. 2000zl musisz poczytac na necie recenzje przed zakupem laptopabo nie twierdze ze kazdy laptop laguje tylko po prostu niektore laptopy nie sa dostosowane do tej gry pojdzie gta4 a ca sie bedzie lagowac

Bywalec
Opublikowano

Ja gram 1,5 roku i nie narzekam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Podstawka ci się dopiero przyda za rok. Jak będziesz dbał i czyścił go nawet tym powietrzem sprężonym to 0 lagów. Oczywiście co jakiś czas też usuwaj zbędne rzeczy z kompa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

wiesz podstawke kupie za 60 zl :D nie jest zle ale dzieki mam nadzieje ze nazekac nie bede jak mowice ze nie jest zle mozna zamknac

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

Po co podstawkę?

Ja kładę książki, śrubokręt, cokolwiek żeby tył był wyżej niż przód.

I sie nie grzeje.

Zamykam więc.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...