Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JedenSzesc [Survival+Gildie]

Kuxnicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WorldCraft24

Serwer Survival+Gildie

Zapraszamy!

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Nazwa Serwer:[PL] WorldCraft24.pl [survival+Gildie]

IP serwera: 91.193.54.87:25591

Ilość slotów:25

Typ serwera:Non-Premium

Forum:xxx

Mod:Survival+Gildie

Opiekun:Kuxnicki, Alkaine

Status:17367147764601542731.gif

Opublikowano

91.193.54.87:25591

ZAPRASZAMY

Only CKM !!!

Jak pomogłem to daj reputację na ^^ Mnie to satysfakcjonuje i zachęca do dalszej pracy.

Opublikowano

Zapraszamy !! Warto !!

Only CKM !!!

Jak pomogłem to daj reputację na ^^ Mnie to satysfakcjonuje i zachęca do dalszej pracy.

Opublikowano

Trochę Desperka, bo wczoraj widzę 4 Refreshe, bo gracze nei komentują, no ale wbiję i dam edita...

@ Edit

Nic szczególnego, proste pluginy na Logowanie, Cuboidy i Frakcje. Żadnego mcmmo, ani nic. Trochę mało informacji o Całości. Nawet, nawet spawn. Ogólnie można pograć, ale bez rewelacji, jeżeli szukacie porządnego serwera Wojny Gildi.

Opublikowano

Niewchodzcie na ten serwer!!!

1. 10 slotów

2.Zjebany admin

3.Admin ubija swykłych graczy bez powodu

4.Admin to frajer.

Bwhahaha xDDD. 2,3,4 to jeden punkt ... Poza tym może dałbyś powód dlaczego :

"2.Zjebany admin

3.Admin ubija swykłych graczy bez powodu

4.Admin to frajer."

Co do 3pkt. Zabiłeś mnie na serwerze bez powodu..mnie Swykłego gracza ... I co ? Wierzysz ^^ ?

@Edit : a 10 slotów ? Lepiej tyle i serwer full niż 200 slotów i 5-10 graczy.

Opublikowano

Fajnie. Dziś "porzegnałem" serwer. Dlaczego ? Hmmm może przez co ? Przez waszego super "KidModa" czy czym on tam jest jego nick to"McPro<coś tam coś tam>"

Więc tak razem z kolego sobie budowaliśmy gildie , a tu on ! Zaczyna sobie latać wokół nas i fali niesmafotie blety ortoglaficzne. Potem się z niego nabijaliśmy ...(ale nie tak chamsko...) To on "kto chce bana ?" Na to Ja :"Ja !" I wlepił mi ban'a (chyba się nie zna na żartach )Powód ? "Admin ma zawsze racje" WTF ?. No i dodam że niesamoffice widzi inne błędy innych graczy. Moja uwaga :

Ogar "ekipę" i bd tzw. Okey. Na obecną chwile "Rzegnam"

Opublikowano

Fajnie. Dziś "porzegnałem" serwer. Dlaczego ? Hmmm może przez co ? Przez waszego super "KidModa" czy czym on tam jest jego nick to"McPro<coś tam coś tam>"

Więc tak razem z kolego sobie budowaliśmy gildie , a tu on ! Zaczyna sobie latać wokół nas i fali niesmafotie blety ortoglaficzne. Potem się z niego nabijaliśmy ...(ale nie tak chamsko...) To on "kto chce bana ?" Na to Ja :"Ja !" I wlepił mi ban'a (chyba się nie zna na żartach )Powód ? "Admin ma zawsze racje" WTF ?. No i dodam że niesamoffice widzi inne błędy innych graczy. Moja uwaga :

Ogar "ekipę" i bd tzw. Okey. Na obecną chwile "Rzegnam"

Przepraszam za KidModeratora, UnBan leci, a on ma zabraną range.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...