Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo Za Wydanie 500Credit?

niqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.)

Random Promo Code awarded for every 500 G1 Credits used

jeśli wydam 2000kredytów to dostanę 4 promo cody????

_____

2.)

jeśli kupie za credyty: Flash Mine albo MedBox albo Ammo Box to 6th slot dostanę gratis?

_____

3.)

jeśli kupie jakąś bron na premium i premium mi się skończy to broń zostanie (chodzi o bron na slot 3) czy zniknie?

za każdą odpowiedź dam 5*

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

1) Tam jesli wydasz 2000 G1 to dostaniesz 4 promocody

Ja wydalem 1000G1 i dostalem dwa

2)Tak jesli kupisz MedBoxy to dostajesz 6 sloth gratis

Opublikowano

promocod jest dodawany za wydanie 500 g1 bez premki lub 400 g1 z premką wiec ja bym wolał se zrobic premke na 3 dni na plejspanie i miec 5 promocodow ; d 6 slot sie automatycznie otwiera jak kupujesz flasze itp. A bron zostanie tylko na 3 slot ;]

1285279961299.gif
Opublikowano

1.)

jeśli wydam 2000kredytów to dostanę 4 promo cody????

_____

2.)

jeśli kupie za credyty: Flash Mine albo MedBox albo Ammo Box to 6th slot dostanę gratis?

_____

3.)

jeśli kupie jakąś bron na premium i premium mi się skończy to broń zostanie (chodzi o bron na slot 3) czy zniknie?

za każdą odpowiedź dam 5*

1> Tak

2>Tak

3>Nie wiem jak wy chłopaki dawno nie graliście ale ja ostatnio kupiłem preme gold na 3 dni i dostałem free 5 slot wsadziłem tam skorpy i jak prem się skończyło slot się zablokował a broń została :).

Wracając do pytania tak jeśli np od koniec premy kupisz famasa na 30 dni to jak prem się skończy dajesz go na 3 slot i śmigasz.

Na moje odpowiedzi masz gwarancje bo sam wszystko testowałem w praktyce, może poza 2000g1 ja jedynie wydałem 1000 i dostąłem 2 xD

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

1. TAK

2. TAK

3. TAK

Broń Ci znika tylko wtedy jak miałeś premium i 5 slot a skończyło Ci się premium i nie ma slotu..

na 3 normalnie zostaje.

Dodatkowo powiem że jeśli kupisz ammo boxy i flashe to możesz kupić px'a "Change 6 slot" (czy coś takiego) i wtedy możesz obydwie te rzeczy naraz.

Być zajebistym...

Opublikowano

TO czemu ja nie dostaje promocodów ? wydlaem juz ze 1500G1 i nie dostalem nic !!!!!!!!! :/ potraficie mi pomóc ?

Opublikowano

ok, każdy kto pomógł dostaje 5*

a da ktoś jakąś stronke, gdzie mozna kupic credyty i premium przez wpłatę pocztową - coś w stylu keye.pl

i moze ktoś podac link z temetem o premkach?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

ok, każdy kto pomógł dostaje 5*

a da ktoś jakąś stronke, gdzie mozna kupic credyty i premium przez wpłatę pocztową - coś w stylu keye.pl

i moze ktoś podac link z temetem o premkach?

proszę cie bardzo >>>>>>>>>>>>Tutaj<<<<<<<<<<<<

a temat o premkach zaraz dam jak znajdę nawet własnej roboty, bo sam robiłem kiedyś

Edit> sorry ale usunęli mój temat ;/ na rpgshopie masz wszystko o premkach looknij tam

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi