Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad tym jaką postać wybrać.

Wydropiłem sobie już kasę 80kk i teraz chce sobie wybrać postac^_^

Myśle nad DH i wizardem i nie chcę popełnić błedu.

Potrzebuje postaci która zapowiada się na potęgę PvP,niewiele odstajacej w farmie do np barby,bardzo dynamicznej z dobrym dmg za te 80kk.

Czy możecie mi pomóc?

Opublikowano

Ja lubie wizza ;)

Co do potegi pvp nie wiem czemu nikt nie bierze pod uwage szamana... przeciez to jest przekoks.

Opublikowano

serdecznie zapraszam na forum na którym gadamy o wszystkim i o niczym i dobrze się przy tym bawimy

Zapraszm !

zgubiłeś a w drugim "zapraszam"

Witam

Zastanawiam się nad tym jaką postać wybrać.

Wydropiłem sobie już kasę 80kk i teraz chce sobie wybrać postac^_^

Myśle nad DH i wizardem i nie chcę popełnić błedu.

Potrzebuje postaci która zapowiada się na potęgę PvP,niewiele odstajacej w farmie do np barby,bardzo dynamicznej z dobrym dmg za te 80kk.

Czy możecie mi pomóc?

Ja gram dh ;D fajnie się gra ;D ogólnie hunter ;d 6lat hunterem w wowie o z przyzwyczajenia ;d ale to zależy od Twoich preferencji. Wiz/Dh klasy ranged ;p

Ja lubie wizza ;)

Co do potegi pvp nie wiem czemu nikt nie bierze pod uwage szamana... przeciez to jest przekoks.

co do pvp , to jestem ciekawy czy zrobią jakieś "resi' jak w wowie czy co ;p bo tak to taki barbarian będzie miał troche dupiato ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Buildy pod PVP beda calkiem inne niz pod PVE... np taki barb ma starozytna wlocznie ktorej nikt teraz nie uzywa, a ktora przyciaga ze sporego dystansu (cos jak hak rzeznika) i pare innych bajerow ktore sa teraz niedoceniane. Bedzie ciekawie :D

Opublikowano

Buildy pod PVP beda calkiem inne niz pod PVE... np taki barb ma starozytna wlocznie ktorej nikt teraz nie uzywa, a ktora przyciaga ze sporego dystansu (cos jak hak rzeznika) i pare innych bajerow ktore sa teraz niedoceniane. Bedzie ciekawie :D

no i co mi zrobi tym hakiem ;d przyciągnie a ja mu jumpem na pół mapy odlecę ;d ale zanim wejdzie to pvp na realmy ;d

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...