Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwis FREE] Robie filmiki z black ops 2 totalnie za DARMO!

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od 1 miesiaca zajmuje sie edytowaniem klipow z Black Ops 2. Moje umiejetnosci mozecie zobaczyc na moim kanale youtube. [link ponizej]

Nie zdarzylem jeszcze kupic HD-PVR (program do zgrywania klipow z telewizora na kompa), wiec oferuje wam calkowicie darmowy serwis!

Mam narazie 763 sub'ow lecz ta liczba ciagle rosnie... Link do konta na youtubie znajdziecie nizej.

Wymagania:

-Klip dluzszy niz 1 minuta (chyba ze jest trickshotem)

-Akceptuje tylko i wylacznie : bugi, killfeeds (minimum 3), trickshoty, gameplay

-Zero klipow z botami

-Klipy mozecie mi wysylac tylko i wylacznie przez skype (kubakos5) lub mailem ([email protected])

Link do konta na youtubie:

http://youtube.com/anoncam

Kontakt:

Mail: [email protected]

Peace!

baner%20mpc.png

Opublikowano

Zostawiłem kluczowe informację i wyczyściłem temat , proszę uzgodnienia na pw/innym komunikatorze żeby nie było zbyt dużego spamu

Opublikowano

Odswiezam, czekam na propozycje.

Chcialbym rowniez dodac, jezeli klip bedzie wystarczajaco dobry i jezeli wyjdzie mi dobry montaz to filmik bedzie mogl sie znalezc na kanale ktory ma 60 000 sub'ow.

Oczywiscie nie zapomne wspomniec w deskrypcji o waszym nicku :) (opcja dla osob ktore chca byc slawne na yt i jarac sie 30k viewsami)

baner%20mpc.png

Opublikowano

to jest bezsensu.. dla Was - bo moze Wam sie zdarzyc nakrecic super film ktory on sobie wstawi i bedzie miał juz wiecej niz te "60 000 subów",a dla niego - ze bedzie musial poswiecic czas na zedytowanie jakiegos smiecia... i po co? jaki jest tego cel? jak tak ktos za Was bedzie robił te filmiki to sie nigdy nie nauczycie i ciagle bedziecie szukac kogos kto za Was to zrobi... lepiej samemu sie nauczyc, nagrac cos, miec potrzebne programy do obróbki etc etc i umiec.

Opublikowano

Wiele osob proboje robic wlasne filmiki lecz niektorym to nie wychodzi i dlatego stwarzam taki serwis.

Mnie edytowanie filmikow sprawia przyjemnosc, robie to za darmo, dla zajecia czasu.

Moze dzieki takim klipa bede mial wiecej subbow, no ale to chyba lepiej im wiecej subbow tym wiecej wyswietlen tym gracz bardziej zadowolony ze swojego filmiku proste nie?

baner%20mpc.png

Budowniczy
Opublikowano

Ja tam bjere klipy własne walne je do adobe. Dwie może więcej godzin pracy i wszystko pięknie lata.Nie chce nic hejcić ale jak macie wysyłać akcje/klipy jak kto woli to już lepiej tu:

Opublikowano

Za 3 dni zamawiam hdpvr i nie bede mial zbytnio czasu na wasze klipy wiec jezeli macie jakies ciekawe nagrania to prosze sie spieszyc.

Pozdrawiam

baner%20mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...