Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban w lolu .

AdiBrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , dostałem bana w lolu który miał trwać dzisiaj do 13:45 , próbuje wbić na konto a tu nic , dalej pisze " Twoje konto zostało zablokowane do 01.22.13 tralalal"

Proszę pomóżcie bo nwm co robić....

Trybunał uznał, że działania w grze prowadzone za pośrednictwem twojego konta pogwałciły Kodeks przywoływacza. W związku z tym zawieszono TYMCZASOWO dostęp do twojego konta oraz możliwość pisania na forum do 2013-01-22 13:45:03. Prosimy pamiętać, że dalsze postępowanie wbrew Kodeksowi doprowadzi do zawieszenia twojego konta na stałe.L

ink zniknie po 2013-03-02 13:45:03

Gng8i.png
Opublikowano

ej! a czy można gdzieś sprawdzić ile reportów się już dostało, czy ile razy (bądź w ilu ostatnich grach) się na mnie "skarżyli", albo czy było wszczynane postępowanie przeciwko mnie?

Opublikowano

no czyli wszystko gra u nich jest teraz 9.20

więc jeszcze około 4h czekaj

@Up

Na e-mail'u bededziesz miał link do sprawy jeżeli to trybunal dal ci bana.

Reszty nie da się sprawdzić

Opublikowano

Nie, nie ma możliwości sprwadzenia tego ile rerportów dostałeś

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...