Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kto za gra

pietius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

// Sorki że post pod postem.

http://89.231.6.140/phpmyadmin/

wpicie root.

hasło:

Już macie dostęp do mysql (bez uprawnień, teraz tylko minimalna wiedza i papa :))

Dla bardziej kumatych:

Modyfikacja cookie: i dodanie H2KeYaaDmiinIS i papa.

Jest dużo dziur, ja załatałem większość ;)

Maruusek.png

Opublikowano

ManGan dla twoje wiadomości to mój serwer :) to po pierwsze :P a po 2 zamknij pizdeczke bo dosyć mało wiesz :) a serwer nie jest zabezpieczony bo nie jest jeszcze otwarty :)

Aaaaa i co do tego:

// Sorki że post pod postem.

http://89.231.6.140/phpmyadmin/

wpicie root.

hasło:

Już macie dostęp do mysql (bez uprawnień, teraz tylko minimalna wiedza i papa :))

Dla bardziej kumatych:

Modyfikacja cookie: i dodanie H2KeYaaDmiinIS i papa.

Jest dużo dziur, ja załatałem większość ;)

To trochę lipa bo jak wpiszesz te dane to i tak nie będziesz miał dostępu do bazy serwera ;* :))

// pietius nikt Cie tak wgl nie prosił o reklamę :)

Opublikowano

akatsu to się mistrzu nie znasz, bo H2KeYaaDmiinIS to się zapisuje w cookie po poprawnym zalogowaniu do admina to raz (podrobić cookie łatwo się da).

Po 2 poczytaj o zabezpieczeniach mysql, a najlepiej zaktualizuj go do najnowszej wersji ...

Jak wystartuje daj mi znać, chętnie bd ci pokazywał gdzie są dziury...

Brawo mysql zabezpieczyłeś już :) Jeszcze zostało Ci około 38 dziur, tyle znalazłem.

Maruusek.png

Opublikowano

Pociągnie... :) ale jeśli będą tacy ludzie jak kolega HACKER to nie będzie ;) nie dla tego że nie umiem nic zabezpieczyć bo On nawet się do niczego nie włamał :D ale po prostu nie mam zamiaru się z takimi ludźmi użerać :P to tyle ;) a ManGan dla tego masz te DZIURY bo na razie chce skończyć pliki i domenę podpiąć... :) i z domeną mam duży problem ....

Opublikowano

Jaki masz problem ? Nie jestem hakerem, ale takie dziury się zabezpiecza jak się stawia ;) Oj uwierz mi że wbiłem ci już dawno do admin.php ;) ale nie rajcuje mnie niszczenie serwerów, bo na pewno włożyłeś w to trochę czasu.

PS: Właśnie w admin.php masz H2KeYaaDmiinIS zmień to ;)

Maruusek.png

Opublikowano

wbiłeś Mi do admin.php dla tego że ja nawet hasła nie zmieniłem a wiesz dla czego ? bo nie sądziłem że ktoś wbije na ten serwer skoro nikt nie wiedział o nim ... ale zapomniałem o domenie na .tk... a tego admin.php nie będzie już wgl...

// Do phpmyadmin chyba nie wbiłeś xD bo jak wpiszesz te dane root. to Cie przenosi ale i tak nic nie zrobisz :D

a co do moich problemów to są z domena bo tej z .tk nie mogłem podpiąć tak jak chciałem i teraz muszę czekać na inna ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...