Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwery hard - głupota

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od ostatnich dwóch miesięcy powstają same serwery HARD, które padają po paru tygodniach ze względu na zbyt wysoką konkurencje (balmora, ravia, balantia). Wiekszość ludzi ma już dość tego gówna. Może ktoś niech zrobi serwer easy na którym będzie grało multum ludzi ze względu na brak takich serwerów teraz.

A jak Wy uważacie?

Opublikowano

Tylko te multum ludzi zazwyczaj jest na miesiąc, a później gra kilka na krzyż, bo szybko się zdobywa wszystko, bo wszystko jest u npc itd. no i oczywiście zyski są mniejsze z takiego servera, więc wszyscy próbują robić hardy na których jak już grają ludzie to grają długo i długo są z tego zyski, no ale niestety jak się robi wszystko na jedno kopyto, to tak jak piszesz , padają, bo nikt tam nie gra.

beztytuuacf.png

Opublikowano

balantia to jest serwer medium i mysle ze to zadna konkurencja dla reszty serwerow szczegolnie po tych aferach :>

Mysle ze przydalby sie jakis dobry hardzik bez 6 skilla mam tu na mysle ravie.Zagralbym sam na hardzie dobrze zareklamowanym np ravia s2 ;P

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Ty jesteś Gówno...

Jak Priv to nie inny Niż Hard.

Na hardzi chcoiaż Pograsz Ponad Miesiąc zrobisz eq potrudisz się z lvl z metkami bossami

a 4 Fun nie ma wlasnie sensu...

Opublikowano

Ty jesteś Gówno...

Jak Priv to nie inny Niż Hard.

Na hardzi chcoiaż Pograsz Ponad Miesiąc zrobisz eq potrudisz się z lvl z metkami bossami

a 4 Fun nie ma wlasnie sensu...

spierdalaj na pl'a : )

Co do stawiania hardów - tak oni mają myśl " o kurwa ale fubu zarabia, zrobie serwer też bede mial dużo hajsu", nie zarabiają i serwer off.

Opublikowano

spierdalaj na pl'a : )

Co do stawiania hardów - tak oni mają myśl " o kurwa ale fubu zarabia, zrobie serwer też bede mial dużo hajsu", nie zarabiają i serwer off.

Obecnie jakby ktoś stawił dobrego harda bez DDosów i zareklamowanego ro by miał Od Huja Graczy...

Balantia- 2miesiące Balmora- Chuj z 2 lata już Ravia- Ponad Pół roku

Więc ludzie tam już z chęcią dużą od nowa nie grają. Jakby byyl nowy to zawsze walka o topke czy coś.

Na PL rządzi IS- nie wybonujesz eq a na hardzie wlasnie to masz...

Jaki sens jest grac na Easy servach powiedz mi?

Opublikowano

Tylko te multum ludzi zazwyczaj jest na miesiąc, a później gra kilka na krzyż, bo szybko się zdobywa wszystko, bo wszystko jest u npc itd. no i oczywiście zyski są mniejsze z takiego servera, więc wszyscy próbują robić hardy na których jak już grają ludzie to grają długo i długo są z tego zyski, no ale niestety jak się robi wszystko na jedno kopyto, to tak jak piszesz , padają, bo nikt tam nie gra.

to dziwne co mówisz bo jakoś pandora elite dragon są serwerami easy i jakoś po miesiącu nie padly. Na brak kasy też nie narzekają.

projekt.jpg

Opublikowano

Obecnie jakby ktoś stawił dobrego harda bez DDosów i zareklamowanego ro by miał Od Huja Graczy...

Balantia- 2miesiące Balmora- Chuj z 2 lata już Ravia- Ponad Pół roku

Więc ludzie tam już z chęcią dużą od nowa nie grają. Jakby byyl nowy to zawsze walka o topke czy coś.

Na PL rządzi IS- nie wybonujesz eq a na hardzie wlasnie to masz...

Jaki sens jest grac na Easy servach powiedz mi?

Exp - exp nie jest problemem, expienie to przyjemność

nie martwisz sie o yangi "o kurwa nie mam yang"

skille P - bez zadnego dropienia jak na plu i niepotrzebnego zbijania rangi na -

nowe itemy - fajne nowości, czyli dużo zabawy

max bony - łatwa rozgrywka

i potem pvp, wojny

Opublikowano

to dziwne co mówisz bo jakoś pandora elite dragon są serwerami easy i jakoś po miesiącu nie padly. Na brak kasy też nie narzekają.

Ale same dzieci tam grają... Logują się zaczynają grać wydają na Hwangi w IS a i tak po miesiącu odejdą jak nie szybciej...

Jak nie wierzysz to wbij na pandote- elite Poexp tydzien i potem wybonuj Eq na Bs'ie i bierz PVP z każdym w City.

Ponad Połowa nie wie co to Absy i niewie jak robić eq.

To zobacz na Balantie Ravie Tavie Tiverie Balmora i Porównaj gdzie więcej graczy

Opublikowano

Pandora i elite to są serwery, na których są same dzieci zaczynające grać w metina, które nie wiedza jak bony sie wsadza do itemów, więc nie porównujcie.

Opublikowano

Nasz zespół w chwili obecnej startuje z serwerem Medium (start jutro).

Jednakże w planach projektu jest serwer easy, nie przesadzony ale lvl będzie się wbijał szybko.

oraz 4Fun PVP.

Prace trwają a dwa kolejne serwery powinny pokazać się za około 3-4 tygodnie, ponieważ serwer Easy będzie ustawiny wg. Waszych preferencji.

(Związane to będzie z Ankietami i konkursami na Serwerze Medium)

Opublikowano

Nie przyjmie sie , noc hyba ze ci chodizlo o 200 + for kid. Bardziej strasi gracze ida slabem Youtuberow , czyli hardow , probujea sie upodobac jako gwiazde owego Hardkora , poniewaz im sie nie udało (spekuluje) na pl.

Opublikowano

Nie przyjmie sie , noc hyba ze ci chodizlo o 200 + for kid. Bardziej strasi gracze ida slabem Youtuberow , czyli hardow , probujea sie upodobac jako gwiazde owego Hardkora , poniewaz im sie nie udało (spekuluje) na pl.

poproszę polską wersje.

Z tego co zrozumiałem, to że wiekszosc kieruje sie letsplayami na YT i chcą być zajebiści, ta?

Opublikowano

Tylko one powstały w innych czasach i są głównie dla zabawy, a że przewija się tam setki ludzi, to zawsze ktoś tam kopsnie 10zeta na coś i się trzymają, ale wątpie żeby ktoś tam grał dłużej jak pół roku i ciągle wydawał kase. A cieszą się popularnością, bo tak naprawdę one mają wszystko, wszystkie "nowości" które się pojawiają odrazu są tam wrzucane więc mimo, że są stare, to itak cieszą się popularnością, bo nikt nie patrzy na topkę, bo nie o to tam chodzi tylko o zabawę i tak naprawdę nowe servery tego typu są nie potrzebne i trudno będzie się im przebić skoro są już sprawdzone i stabilne servery w 90% z tym co pojawia się na tych nowych.

beztytuuacf.png

Opublikowano

uniblumt2 fajny easy zobaczymy czy wystartuje bez problemow.

Bogate dzieci robią hardy bo więcej do isa mozna wjebać i zarobią sobie na fajki hahah , niestety tak dzisiaj wygląda scena privów metina , ale nieraz sie trafi jakiś ogarnięty serwer

d3eh5b.jpg

Opublikowano

też jestem zdania , że za dużo hardów wychodzi jakbym chciał zagrać na hardzie to bym poszedł na pl'a i bym miał 100% pewności , że nie padnie . Więc nasuwa się jedno zdanie .Więcej Serwerów Medium/Easy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Opublikowano

Pandora to serwer na którym grają dzieci? Szkoda że spotkałem na niej w chuy ludzi którzy mają po 17+ lat. ;x

Opublikowano

Zamiast spamić i reklamować swoje serwery powinniście napisać jakąś konkretną ocenę ze swojej strony. Według mnie kilka hardów by się przydało, ale takich gdzie nie będzie liczył się tylko Item Shop. Aktualnie największe hardy to tylko maszyna na kasę i przez to coraz mniej graczy wybiera ten typ. Ja marzę o serwerze CSYT2, z maksymalnym 120 lvl, może 3, ewentualnie 4 nowymi epickimi zbrojami / broniami. Nic więcej, nawet gdzieś mam pliki takiego serwera, bo się tym zajmowałem, ale nie mam teraz czasu na tworzenie. ;-)

Opublikowano

Nie żadne medium/easy tylko czyste EASY niech powstanie ... Te wasze mixy to już w d*** nie chcą wchodzić . . .

W zapowiedziach tylko : medium/hard - zazwyczaj bardziej hard . medium/easy - zazwyczaj to medium . . Gdzie tu sens ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...