Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] i problem

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Patrzyłem na google bo miałem problem z pingiem bo wachał sie od 300 do 5000 - tak to prawda

Po wyłączeniu PMB wszystko było normalne. Zaczołem rozmawiać przez skype z kolegą i nagle włączył mi sie PMB nie wiadomo skąd i ping zrobił swoje....Jak to możliwe?Pierwszą rundke przez skype nic sie nie robiło a po 2 już....

Prosze o jak najszybsze rozwiązanie tej sprawy.Aha pod regionem pisze mi jak włańczam launchera to undefined i pisze to thereisnourflevel i wszystko ok ale te undefined niechce zrobic sie na online bez tego hasła WTF????

Pliska

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Co do twojego problemu spróbuj otworzyć panel sterowania -> dodaj lub usuń programy i usuń PMB ( Pando Media Booster ). Jeśli chodzi o problem undefined musisz kliknąć na ten prostokąt z lewej strony przycisku "PLAY", wklikać na klawiaturze thereisnourflevel i potem potwierdzić enterem.

Opublikowano

usunołm pmb i nadal to samo tylko ze teraz mam od 200 do 500-700

Jak to możliwe a w pasku zadań mam tylko programy potrzebne do normalnego funkcjonowania komputera.

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...