Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pls Pomocy

kiki321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce zrobić serwer hamachi pobrałem virtual jak w poradniku Jak i co na hamachi ale nie rozumie o co chodzi mam w 42,43 linijce znaleźć yyy...

ƒ~r‹vŤ>^ĂŤD>^ĂĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚU‹ěj˙hš©^ dˇ PƒěSVWˇôbg 3ĹPŤEôdŁ ‰eđ‹u3˙‰}č‰}ä‰~jVŤEÜPčë2 ‰}ü€}ŕ uƒË˙ëjĆEü‹‹Q‹L2(č2 ‹Ř‰]čƒű˙uż ‰}äÇEü ë=ƒFÇEü ë0‹E‹‹IČ‹AƒČƒy( uƒČjPčâ, ¸T­@ Ă‹u‹]č‹}ä‹‹JÎ…˙t‹Aǃy( uƒČj Pč˛, ÇEü˙˙˙˙ŤEÜPčÂ1 ‹Ă‹Môd‰

Y_^[‹ĺ] ĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚU‹ěj˙hr©^ dˇ PƒěSVWˇôbg 3ĹPŤEôdŁ ‰eđ‹uż 3ۉ]ě‰^WVŤEŕPčÚ1 ‰]ü8]ätuĆEü˙˙˙˙tƒď‰}čx+‹‹Q‹L2(č 1 ƒř˙uƒË‰]ěÇEü ë?ƒF;EuĹÇEü ë-‹E‹‹IČ‹AƒČƒy( uƒČjPčÉ+ ¸m®@ Ă‹u‹]ě‹‹JÎ…Űt‹AĂƒy( uƒČj Pčś+ ÇEü˙˙˙˙‹Eŕ‹‹Q‹D(…ŔtŤH蜢 ‹Ć‹Môd‰

Y_^[‹ĺ] ĚĚĚĚĚĚĚU‹ěj˙h:©^ dˇ PƒěSVWˇôbg 3ĹPŤEôdŁ ‰eđ‹u3˙‰}č‰~‰}äjVŤEÜPč»0 ‰}ü€}ŕ uƒË˙ë]ĆEü‹‹Q‹L2(čË/ ‹Ř‰]äƒű˙uż ‰}čÇEü ë0‹E‹‹IČ‹AƒČƒy( uƒČjPčż* ¸wŻ@ Ă‹u‹}č‹]ä‹‹JÎ…˙t‹Aǃy( uƒČj PčŹ* ÇEü˙˙˙˙ŤEÜPčź/ ‹Ă‹Môd‰

Y_^[‹ĺ] ĚĚĚĚĚĚĚĚĚj˙hhż] dˇ PQUVWˇôbg 3ÄPŤD$dŁ ‹C‹8‰ ‹C‰@;{‰|$ÇC tL‹/ƒČ˙‰D$Ťw‰t$‰D$ƒ~$r‹FPčćÎ ƒÄÇF$ ÇF WĆF čËÎ ƒÄ;k‹ý‰|$u´‹L$d‰

Y_^]ƒÄĂVčJ ‹FPč›Î ƒÄÇF ĂĚĚĚĚĚĚU‹ěƒäřV‹s‹NWPQVčę ‹Ë‹řč‘ ‰~‹W‰:_^‹ĺ]ĂĚĚĚj˙hËa^ dˇ PSUVWˇôbg 3ÄPŤD$dŁ ‹l$$‹E‹0‰ ‹E‰@;u‰t$$ÇE tAë Ť¤$ ‹˙‹>ÇD$˙˙˙˙Ť^č®ţ˙˙‹CPčďÍ VÇC čâÍ ƒÄ;}‹÷‰t$$uĘ‹L$d‰

Y_^][ƒÄ ĚĚĚĚj˙h˘a^ dˇ PQVWˇôbg 3ÄPŤD$dŁ ‹t$ ŤFP3˙‰|$PÇp¸b č¤, ‰|$Ť~WVÇD$ č~ ÇD$ ‹‹Q‹L$$WÇl¸b čĐ ÇD$˙˙˙˙‹Ć‹L$d‰

Y_^ƒÄ ĚĚj˙h¶„] dˇ PQVˇôbg 3ÄPŤD$dŁ ‰L$‹A°‹PÇD

°l¸b ÇD$ Ťq¸‹Îč:+ ÇD$˙˙˙˙‹Fř‹HÇD1řŚąb ‹L$d‰

Y^ƒÄĂĚĚĚVŤq°WŤ~P‹Ďč˙˙˙‹Ďč*2 öD$t Vč—Ě ƒÄ_‹Ć^ ĚĚĚV‹đƒČ˙+G;Ćwčůť …öv{S‹_Ţƒűţvčĺť ‹G;Ăs7‹OQS‹ĎčgÉ˙˙…ŰvSŠT$‹Î‹w‹ÇčC* ƒ‰_r3‹GĆ [‹Ç^ …ŰuÓƒř‰_r‹Gˆ[‹Ç^ ŤG[Ć ‹Ç^ ŤGĆ [‹Ç^ ĚĚĚĚĚĚĚĚĚƒěSVW‹|$3ۉ\$‹‹HÇŚąb ‹‰_‹r÷ču& ‹D$j ‹Î‰F(‰^,čň( 9^(ˆF0u‹FƒČƒČSP‹Îč¨& ‹Ç_‰^^[ƒÄ ĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚj˙hx„] dˇ PSVWˇôbg 3ÄPŤD$dŁ ‹ů‹t$ Vč% 3Ŕ‰D$Çąb ƒ‹_r‹ëƒÇ;؉F<ÇF@ tWčŔ ÇD$˙˙˙˙‹Ć‹L$d‰

Y_^[ƒÄ ĚVW‹|$‹OPQWč ‹L$‹đč´ ‰w‹V_‰2^ ĚĚĚĚĚĚĚƒěUV‹t$W‹|$…˙‰|$učţ± ;wučô± ;s‹.t"‹

to 2 linijki xD razem - to ten prostokąt poziomo

dalej napisane jest :

A

KOD

<absolute type="string">C:\?

B

KOD

<relative type="string">.\??

w pierwszym code zmieniamy all na lokalizacje głównego folderu czyli NP (moja lokalizacja)(aby ja miec wchodzimy we właściwości głównego folderu i tam pisze jego lokalizacja biggrin.gif)

A

KOD

<absolute type="string">C:\Documents and Settings\Kornel\Pulpit\mt2.vhd</absolute>

B

KOD

<relative type="string">.\mt2.vhd</relative>

jedynie tego nie rozumie w całym poradniku reszta jest dosyć łatwa

za odp daje 5 bardzo proszę

ichigoc.jpg

BLEACH

http://grawbank.tk/976/jakub Podaruj dzieciom słońce !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...