Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

wind0ws9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, mam konto z Gamersfirsta gdy WR był przenoszony to kazali coś tam zrobić żeby konto było aktywne ja to zrobiłem ale nie mogę się zalogować pomóżcie

Opublikowano

Mam problem, mam konto z Gamersfirsta gdy WR był przenoszony to kazali coś tam zrobić żeby konto było aktywne ja to zrobiłem ale nie mogę się zalogować pomóżcie

Musiałeś zaakceptować umowę transferu konta, jeżeli zaakceptowałeś konto możesz nadal przenieść i się nim cieszyć.

Wchodzisz na stronę nexona :

en.warrock.nexoneu.com/

1. Wciskamy LOGIN
  2. WYBIERAMY GAMERSFIRST
  3. Wpisujemy id i hasło takie jak na GF
  4. Następnie rejestrujemy się czyli mamy nowe id i hasło nick zostaje z GF'a lub podpinamy do istniejącego już konta w nexonie
  5. Pamietamy aby hasło miało znak specjalny typu & ^ itd
  6. To tyle .

http://www.mpcforum.pl/topic/813986-tut-najczesciej-zadawane-pytania-zwiazane-z-war-rock/

Punkt 9 ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

również mam konto na gamersfirst tylko że przy rejestracji na nexonie automatycznie wyskakuje e-mail z tamtego konta a już go nie mam ponieważ na onecie jeżeli przez miesiąc się nie loguje na konto to jest ono usuwane... Czy jest możliwość odzyskania tego konta ? odpowiedz oczywiście znam

Opublikowano

Musiałeś zaakceptować umowę transferu konta, jeżeli zaakceptowałeś konto możesz nadal przenieść i się nim cieszyć.

http://www.mpcforum....ane-z-war-rock/

Punkt 9 ;)

Robię tak jak ty mi tu powiedziałeś ale wyskakuje jakiś problem z serwerem Nexona ... Coś takiego wyskakuje : Please verify the correct address.

The current page cannot be displayed due to wrong entry of address, or the name of page has been changed.

If you keep seeing this error message, please contact the Customer Service Center. A i jeszcze jedno pytanie miałem na tym koncie K1 gold g36 famas pl silver premium itp i czy ja cokolwiek z tego będę miał ?

Opublikowano

"Ta strona nie może zostać wyświetlona z powodu złego wpisania adresu, lub nazwa strony została zmieniona.

Jeśli zachować widząc ten komunikat o błędzie, skontaktuj się z Centrum Obsługi Klienta."

Napisz do nich ticketa

1361453243-U739101.png

Opublikowano

"Ta strona nie może zostać wyświetlona z powodu złego wpisania adresu, lub nazwa strony została zmieniona.

Jeśli zachować widząc ten komunikat o błędzie, skontaktuj się z Centrum Obsługi Klienta."

Napisz do nich ticketa

A możesz masz jakiś wzorek (jestę debilę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...