Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dedyk ?

Frezze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to chce sobie kupić server 10 slotowy, wszytsko jest okey lecz gdy wpisuje nazwe servera i klikam kup.. To mi pisze, że nie mam craftów.

A tam gdzie się serv kupuję nie pisze ile potrzeba na niego craftow...

2vjbiaa.jpg
Opublikowano

CraftServe.pl - bez dwóch zdań, najlepszy polski hosting. Nie bierz na ownserver, częste lagi i słaby PA.

Opublikowano

No dobrze.. Ale drogi jest bardzo

Bierz pod uwagę jakość a cena, wolisz grać z lagami i co chwile cofkami na serwerze, czy stabilnie? Hmm, spróbuj ownserver - chyba tam jest najtaniej, ale słabo jeśli chodzi o jakość i sprzęt.

Opublikowano

Craftserve najlepszy? W błokowaniu funkcji? Bosze, widocznie nie korzystaliscie z uslug tego hostingu, pchaja trotyliard serwerow na maszyne, jedynie glass jest sensowny..tylko ze inne hostingi maja takie w tanszych ofertach :v

Co do ematu, pukawka, lub mineserv, w miare cenowo oraz hostingiem

Opublikowano

CraftServe.pl <-- Najlepszy hosting. Mają dobre maszyny, 0 cofek,0 lagów do tego masz mapę serwa w przeglądarce + Item Shop.

MineServ.pl <--- Kiedyś polecałem, a dziś odradzam. Jest dobry na 5 slotów (I tak są cofki co 10 minut) Jak kupiłem 20 slotów to co chwila cofka,lag serwa i tak non-stop + jak wykupiłem własne IP czekałem 1 miech (Aż serwa wyłączyli bo się ważność zkończyła) i tak nie dostałem. 11zł sms w dupe.

Także więc MineServ.pl <------ GÓWNO CraftServe.pl <------- Pożądny Hosting

:ninja:

Opublikowano

Polecam nową usługe w gamepol.pl Reseller VPS, dostajesz panel i sam zarzadzasz swoimi vpsami, mozesz sprzedawac swoim kolegom, udostepniac kazdemu kto chce.

Opublikowano

MineServ to największy badziew jaki jest możliwy do zakupienia. Lagi po niskich cenach. Polecam CraftServe, najlepszy hosting w polsce lecz troszkę drogi ale na prawdę się opłaca.

Opublikowano

Haha, jaką jakość? Ten hosting jest najdroższy, a jednym z najgorszych -.- Miałem u nich serwer 10 slotowy, skoro mówicie, że idą na jakość to czemu miałem co chwilę lagi? Serwer wywalało? Pluginami się zajmuję od bardzo dawna, były to moje autorskie paczki z pluginami, a ten hosting po prostu wyje*ał mi cały serwer z cofką na 48h przez co straciłem wielu graczy -.-

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...