Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Runy

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie a problem zarazem ostatnio próbuje zrobić runy gdzyż nigdy się w to nie bawiłem ale nie wiem jak przemieszczać runy pomiędzu stronami tam gdzie chce pod ap lądują byle jakie tam gdzie chce AD laduja byle jakie proszę o szybką odpowiedź jak przemieszczać runy pomiędzy stronami?

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

pod ap to uniwersalne sa te

czerwone na przebicie

żółte na ap per lvl

niebieskie na mr

a esencje ap

ad

czerwone penetracja panczerza

żółte armor

niebieskie mr

esencje ad

chyba o to ci chodziło?

Opublikowano

nie chodzi mi jak rozmieszczać runy -_- tylko o to jak przemieszczać je pomiędzy stronami naucz się czytać ze zrozumieniem

lo6i.jpg

Opublikowano

"jak przemieszczać je pomiędzy stronam" pytaie z dupy wzięte weż to bardziej opisz

@Edit

Chyba że ci chodzi jak przejść na drugą strone run. To w tedy kilkasz na kaliwsz na którym pisze "2"

ale chyba raczej ci o to nie chodzi bo jest to banalnie proste, więc opisz to dokładniej

Opublikowano

wieć tak gdy kupuje runy umieszczają się do byle jakiej strony run chciałbym znać sposób by móc wpływać na to czy po kupieniu będam szły do 2 czy do 1 lub jak już mam na złej stronie włożyć je do poprawnej.już proszę o szybką odpowiedź

lo6i.jpg

Opublikowano

a to juz wszystko jasne

żeby dodać rune trzeba na na kliknac PPM taka sama czynność wykonujem gdy chcemy ja zdjąć.

A co do tych złych stron to u góry masz klawisze z cyferkami i tam se klikasz którą stronę wybierasz.

Opublikowano

jeny co za ludzie żyją na świecie mi chodzi jak przemieśćić rune z 1 strony 2 drugom już kumasz?

lo6i.jpg

Opublikowano

A to co ja wyżej napisałem to niby jest poradnik do pieczenia schabowego.

Jak człowiek jest tępy to mu nic nie wytłumaczysz.

Btw

Jak ma przeczytać ten fragem twojego zdania

"rune z 1 strony 2 drugom"

Gdzie "1" czyta się jak "pierwszej"

A "2" jako .... no właśnie

@Down

Niewiem na co ty czekasz jak odpowiedź dawno już padła

I nie licz na to że inni użytkowniczy będą mieli czas bawić sie z takim niewbie któremu niewiadomo o co chodzi

Opublikowano

To jest temat pytający nie dyskusja proszę innych użytkowników o odpowiedź w miarę szybko

lo6i.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...