Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Katarina,Xin Zhao i Jax

Marcin_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna gram katariną,Xin Zhao i jax najlepiej mi idze nimi grać tylko za bardzo nie wiem w co isc dokładnie mi chodzi co kupywać podczas gry jakie specializacje i runy

Opublikowano

Xin - ładuj pierwsze q, później w, później e/r. Runy to proste, jak pod każdego ad - Greater Mark of Desolation 9, Greater Seal of Resilience, Greater Glyph of Warding, Greater Quintessence of Strength. Czyli ad, armor, magic resist.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Na xina osobiście polecam core: bf sword,mercki,zeal,phage. Potem dalej składasz te itemy w IE,FM,PD w takiej kolejności. Potem składasz atmę i na końcu bulwark/ga/bc. Xin ma słabe przeliczniki na skillach, w dodatku jego Q dodaje mu boosta do AA więc najlepiej składać na nim Crit Chance i AS, z PD,IE i atmą masz 73% crit chance.

Czujesienad W jako 2 ?! R na końcu ? lol...... Skille rozdajesz tak: R>Q>E>W. Masterki 9/21/0. Runy seal armor, glyph mres per lvl, marki arm pen, esencje ad.

Co do jaxa:

cutlass,mercki,sheen,guinsoo,btork w takiej kolejnosci i bijesz wszystkich w midgame 1v1 etc. Potem kupujesz bulwark, teraz zależnie od sytuacji jak więcej survi to rękawica a jak więcej dmg to hextecha a potem rękawice, imho takim buildem wykorzystuje się 100% Jaxa, ponad 200 ad prawie 200 ap ponad 100 resistów na ulcie prawie 200 i hp też podbite dzięki aegis/bulwark.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...