Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Znikająca piłka FIFA2013 PC

zalfi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze znikającą piłką FIFA 2013 na windowsie xp , zmieniłem piłkę z domyślnej ale to nic nie dało .

Opublikowano

Zdajemy sobie sprawę z faktu, że niektórzy gracze napotykają w grze FIFA 13 problem z niewidzialną piłką. Jeśli problem dotyczy Ciebie, zalecamy wykonanie następujących kroków:

• W menu głównym gry wybierz opcję „Konfiguracja gry”
  • W wyświetlonym menu wybierz pozycję „Ustawienia”
  • Następnie wybierz pozycję „Ustawienia gry”
  • Zmień ustawienie „Piłka” z „Domyślnie” na dowolną piłkę, przy czym musi to być konkretna piłka — w przypadku wybrania opcji „Losowo” istnieje ryzyko, że gra losowo wybierze piłkę domyślną!
  • Opuść ekran, aby zapisać nowe ustawienia

Problem powinien zostać rozwiązany. Ze swojej strony pragniemy zapewnić, że pracujemy nad trwałym rozwiązaniem tego problemu. Dziękujemy bardzo za Waszą cierpliwość i wyrozumiałość. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mógł spowodować ten problem.

Jeśli nie pomoże, to: Origin -> PPM na FIFA 13 (Moje Gry) -> Sprawdź aktualizacje

Prawie wszystkim któryś z dwóch powyższych kroków pomaga (mi również), jeśli nie, to pewnie będzie wina systemu (XP) ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...