Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sterowniki do karty graficznej [BF3]

szmitu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje sterownikow do karty graficznej nVdia gt9500 512MB Zeby gra nie miala scinek dzwiekowych i chodzilo multi ;/

NIe piszcie żebym kupil nowa karte graficzna bo nie kupie bo nie mam kasy

Opublikowano

POWODZENIA:

https://www.google.pl/#hl=pl&tbo=d&sclient=psy-ab&q=gt+9500+drivers+download&oq=gt+9500+drivers+download&gs_l=hp.3..0i30.2013.10053.0.10218.24.13.0.11.11.0.347.1707.8j3j1j1.13.0...0.0...1c.1.wZn40vQPwzQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.d2k&fp=240037d7d66d9d0d&biw=1680&bih=916

Opublikowano

Tak, stamtąd pobieraj, od producenta, prawie zawsze są najlepsze.

Tylo raz mialem problem z zainstalowalem tych ster. i pozniej to cos sie nie chcialo odinstalowac :P

Opublikowano

smiac mi sie chce,bo moge sprawdzic na ich stronie czy pojdzie mi na tej karcie graficznej ta gra (analizer GPU) i odrazu wyskakuje ze nie pojdzie i mam kupic inna karte graficzna za 400zl

U dolu jest filmik z 2 ekranami kart graficznych jest nvidia gt9800 i gtx570

sa wszystkie detale ustawione na ultra to gt9800 to jezus maria a gtx to wiadomo a jak dalli 9800 na low przewyzsza karte graficzna na ultra gtxa

Opublikowano

narazie musze pobrac :P

mialem zainstalowana gre wczesniej ale musialem zrobic formata wiec cala gre skopiowalem wraz z folderem Origin Games na dysk D

A mialem to wszytko na C wiec sformatowalem kompa

Po wlonczeniu fajnie wszytko dziala a tu error musze pobrac gre nawet jak wszystko wycilem (orgin Games) i wkleilem do tego samego folderu

Dziwne

hahaha, no to całkiem spoko, zainstaluj stery i zobacz jak Ci idzie.

Ty zajmujesz sie grafika ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...