Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prowadzenie hellera-4 skill

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZANIM NAPISZESZ, PRZECZYTAJ

Siema. Mam hellera na metin2 SG jak na razie tylko 36 lvl ale to nie problem.

Otóż zobaczyłem pewną "anomalię" gdy wbiłem leczenie na M1 to zobaczyłem że daje 2 razy więcej niż na PLu bo aż 2,6k leczy

Gdy zapytałem się w gildi powiedzieli mi że hellera ulepszyli na metin2 sg i to około podwójnie

I teraz mam dylemat, mówili mi też że zwiększenie ataku na P dodaje 100 wartości ataku i zastanawiam się czy nie wbić tego skilla jako 4 zamiast zwinności.

Proszę o wypowiadanie się za i przeciw

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie rezygnuj ze zwinności, o wiele bardziej się opłaca zwinność niż jakieś 100 ataku.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nie rezygnuj ze zwinności, o wiele bardziej się opłaca zwinność niż jakieś 100 ataku.

Nie 100 ataku tylko to co będzie miał na P + 100 ataku ;-)

Opublikowano

Zwinke, jest tylko do zapier****** kup sobie potki na speeda i wyjdzie na to samo. Jak dla mnie także wartość ataku będzie lepsza.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

100 ataku - po co dla helera? Nic nie zmieni

zwinka daje szybkość zaklęcia i poruszania się, więc bardziej sie przyda/

lukalski dobrze gada, zwinka musi być. Będzie o wiele bardziej pomocna w pvp niż 100 ataku

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Myśle że jako 4 skill to 100% zwinka :) 100 atak też się przyda ale zwinność jest lepsza bo skille ci sie szybicej regenerują :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu brałbym zwinke. Dlaczego ? Zanim wbijesz na P miną miesiące.

A zwinność daje szybkość ataku co przydaje się na metkach w red.

gdzie niby zwinka dodaje szybkość ataku ? -.-

Tak naprawdę po co mi ta zwinka ?

szybkość biegania nie jest mi potrzebna bo mogę to z eq/potków nadrobić w razie czego a co do regeneracji skilli to i tak nie będę musiał czekać tylko na zmianę będę ze skilli hitać bo i tak ich regeneracja jest krótka :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Bez zwinki na Pvp nie zrobisz za duzo. Magia hellera polega na tym, ze nie nadazasz z rzucaniem skilli ;). 100 Ataku to wiadomo, dobry bonus, Ale czy dobry bedzie na hellera? ;) Ja jestem za zwinka ;) ( Jesli ulepszyli hellera x2 razy, to moze tez ze zwinka ;) ? )

Opublikowano

Wytłumaczcie mi po co dodatkowa wartość ataku dla healera? Weź zwinność, bo Ci się bardziej przyda - szczególnie na Metin2.sg

PS. Wartość ataku, a Wartość ataku magicznego to dwie różne rzeczy. ;-)

Opublikowano

Zwinność bardziej przydatna dla helera więc poleciłbym Ci ją, a wartość ataku też przydatna ale bardziej stawiam na zręczność zawsze z doświadczenia.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Polecam autorowi tematu zrobić ankietę ;)

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Zwinność dużo lepsza i bardziej się przydaje od tych 100 ataku :). Szybciej skile się regenerują + szybkość poruszania się , to daje moc Helerowi :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Po cholerę atak fizyczny na Healerze? Jeszcze marne +100 na P? Co to niby da, hity o 60 większe, których i tak w pvp nie będziesz używał? Zwinka nie dość że daje kopa do szybkości ruchu, co pomaga w odbieganiu od przeciwnika (bardzo przydatne na postaci magicznej) to przede wszystkim zmniejsza czas ładowania się skilli, w sam raz do pvp.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...