Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Manamune opinia na temat

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o itemie zwanym Manamune ?? obecnie grałem Kha i jak każdy pewnie kto nim grał posiada on problemy z maną, zakupiłem przedmiot i musze powiedzieć, ze bardzo dobrze sie sprawdzał na Kha. Problemów z maną nie było i dodawał mi sporo ad.

beztytuummd.png

Uploaded with ImageShack.us

Z tym bildem miałem lekko kolo 500 ad , ostarni BF niestakowany do konca bo juz był koniec . Opłaca sie go składac czy sa inne core ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Manamune NIE na żadnym adc... głowa mnie boli jak widze eza z manamune...

Poza flat ad nie daje to żadnych bonusów [poza śmieszną maną] jeśli nie grasz na 700 elo, i spamujesz wszystkimi skillami na 1lvl to many ci starczy, a w TF i tak cokolwiek innego > manamune.

Opublikowano

@up jestes kurwa smieszny.

Jakbys nie wiedzial to sa postacie, ktore sraja mana. Jesli skladasz itemy z buildow podanych na mobafire to sie nie dziwie.

Na kha zixa munamana wg mnie to bardzo dobry przedmiot.

Opublikowano

@up Spory dmg, można mieć dwa naraz, bardzo dobry skill, szkoda że czasem nie uda sie go złapać

@top

Moim zdaniem bdb item na kha, spory dmg i mana której potrzebuje.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

składam ten item jako 1 potem tłuczek Krwiopijec konczee Tasak +potem cos pod deffa i jak starcza czasu to tritini i cały czas mam full mane +spam z w koncze gre z 300 miniom ++ i 400 ad

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Poza flat ad nie daje to żadnych bonusów [poza śmieszną maną] jeśli nie grasz na 700 elo, i spamujesz wszystkimi skillami na 1lvl to many ci starczy, a w TF i tak cokolwiek innego > manamune.

Nie koniecznie, bo khazix (podobnie jak niektórzy championi np. ap yi) ma refresh cooldowna po każdym killu / asyscie i wteamfighcie się z many sypie konkretnie :)

Tak samo jak grałem AP yi teamfight jest, penta i jestem bez many totalnie, jakbym miał kogoś gonić to nic z tego dlatego jest to przydatny itemek :) manaregen biedny, ale sama max mana 1000 załatwia sprawę jak zaczynasz teamfight z fullem to nie wiem co byś musiał zrobić, żeby się posypać z niej przed końcem :D

btw. w buildzie polecam Ci last whispera, chyba że przeciwnicy to były warzywa 10lvlowe i nikt nawet nie wie co to armor

Gold Member

nvm

Opublikowano

Urgot z manamune niby zły, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...