Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek XenoxMt2

denis6300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj chcę się z wami podzielić sposobem na zarabianie na prywatnym serwerze XenoxMt2.

Co potrzebne ? Już mówię :

1. Minimum 90lvl(Z mniejszym się wolniej ubija ponieważ nie jest tak dużo pkt statystyk rozdanych)

2. Truta śr 50+(Najlepiej) lub Baron śr 45+ - Mogą być kd +6 do expa

3. Przy Wojowniku Bonusy na siłę , przy surze inteligencja.

Najlepiej bić wojownikiem body ponieważ są szybkie ciosy i jest także dużo ataku , Sura WP też się sprawdza lecz on już nie ma takiej szybkości.

Okey, Ale co mam bić i gdzie?<li>W pierścieniu teleportacji - teleportacja>inne>kraina gigantów

• I idziesz w prawy górny róg mapy

A co mam bić?Już mówię :

• Tysięczny Wojownik

Dlaczego tylko on?? Ponieważ drop z niego wygląda następująco:

• Pierścien Doświadczenia - Około 255-300
  • Księga lidera - około 150-200

Mój poradnik z Games****.pl Jeśli nie wierzy jakiś admin , zapraszam na PW.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Mogłeś to jakoś rozwinąć i lepiej opisać, ale i tak dobrze, że podzieliłeś się swoim sposobem. Jak wygląda na Xenoxie zaludnienie na ognistej ziemi? Można bezproblemowo dropić?

Opublikowano

Tzn. W tedy kiedy tam grałem, czasem było po 2/3 typa na 1 ch. A czasami kilka ch, było pustych ;)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

35-40? Kiedy Ty ostatnio grałeś? Za PD idzie teraz 255 sm nawet -.- Jak dla mnie temat bezużyteczny, bo ceny nie są aktualne.

Opublikowano

@up

Ehh... A ty zamiast podać ceny, to zazdrościsz poradnika bo sam na niego nie wpadłeś >.<.

Proszę kogoś o podanie aktualnych cen pd i ks lidera, ponieważ nie mam zamiaru czekać 2h na klienta.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

@Up Pd 255-300 KS 150-200 - Taki btw. czego mam zazdrościć? Powielania tematów, których były setki? Rozumiem.

Opublikowano

PD na xenoxie po 200sm od kiedy tej za moich czasów jak grałem to po 30-50sm latało teraz 200 no no powiem ci że mnie to zaintrygowało

14ke4qh.jpg
Opublikowano

No fajny sposób xD Działa to na wszystkich serwerach(XenoX,Extreme,Gondor).Jeśli to nie twój temat,to rozpisz go bardziej. B) Wykasuj te paskudne,duże odstępy,pomiędzy punktami.Nie fajnie to wygląda.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up. Na każdym lvl dropią itemki z Tysiaka.

@topic. Haha to już takie ceny na xenoxie są? Jeszcze niedawno jak grałem to takie PD chodziło po 3 sm :D Muszę znowu zagrać.

Dzięki za poradnik. Przyda mi się :)

Opublikowano

Ceny na XenoX'ie są teraz bardzo fajne ^^ Wszysto kupisz... Za KD +5 :) A za SM... Nie za dużo... :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobry sposób ale serwer xenox stracił swoją wartość oraz szacunek przez głównych administratorów tej gry. :) Przykre ale prawdziwe.

Opublikowano

Robiłem już poradnik jak zarabiać na xenku, gdzie napisałem trochę więcej sposobów na zarobek ;_;

Kolorystyka dobrana idealnie, ale pytanie... po co truta +50 śr na tysiaki? Chcesz je na hita zdejmować, czy na nich zarabiać? Myślę że atak-siła w 6/7 jest wystarczające :) Mimo wszystko daję lajka, 3maj sie.

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Robiłem już poradnik jak zarabiać na xenku, gdzie napisałem trochę więcej sposobów na zarobek ;_;

Kolorystyka dobrana idealnie, ale pytanie... po co truta +50 śr na tysiaki? Chcesz je na hita zdejmować, czy na nich zarabiać? Myślę że atak-siła w 6/7 jest wystarczające :) Mimo wszystko daję lajka, 3maj sie.

Otóż po to żeby nie bić jednego 2minuty :).

//Mamy od tego dział.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...