Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sterowanie Sleeping Dogs

norek1234m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż za kupiłem gre sleeping dogs lecz nie odpowiada mi sterowanie na klawiaturze ogólnie jak sie chodzi myszką tak wolno sie obraca i jak sie jeździ samochodem/motocyklem to tak nacisne raz D i skręca tak długo że zawsze w coś uderzę .

więc zakupiłem pada lecz chodzi sie tam fajnie itp itp ale jak już przechodzę do prowadzenia samochodem nie mogę go odpalić ani nic totalny bezruch sciana glaz ...

Więc jak ustawić sterowanie na padzie żeby było normalnie ?

Daje 5+ temu kto to mi rozwiąże

(Jeśli masz zamiar napisać wejdz w gre opcje i tam masz sterowanie to ci z góry napisze

-> Palnij sie w ten zakuty lep bo tam sie nie da ustawić sterowania na padzie tylko na klawiaturze )

Opublikowano

(Jeśli masz zamiar napisać wejdz w gre opcje i tam masz sterowanie to ci z góry napisze

-> Palnij sie w ten zakuty lep bo tam sie nie da ustawić sterowania na padzie tylko na klawiaturze )

Jeśli tak, to powinna być tam opcja zmiany sterowania z klawiatury na "kontroler".

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...