Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klan Kredkowy

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Czy istnieje jakiś bot na skylab żeby wysyłać i ulepszać?

2Czy sprzedaje ktos kredyty na pl3 ? TANIO

Opublikowano

1. Trial PedoBota? Tylko nie wiem jak jest teraz coś tam triale chyba usuneli bo ja korzystam z KBota i mnie PB nie interesuje ;d

2. Tak Allegro ale nie zawsze musisz sprawdzać ;) Średnio 400mln 10zł

Opublikowano

Własnie sprawdzam i tylko 1 oferta wczoraj była :/ i co do PKT.1 Czyli niema ?

Opublikowano

Poszukaj u rusków, ceny mają dobre, 8 mld ostatnio widziałem po 500 rubli także opłaca się - 50zł, wiem ze na gl7 na pewno są, tylko musisz sobie załatwić w jakiś sposób WMR, co jest dosyć upierdliwe..

7yo9.png

Opublikowano

Najczesciej to sa konta z botem z nadmiarem kredek a jak jest okazja to czemu by nie zarobic?

Opublikowano

@UP Ok to Ci to opiszę ;)

Rusek -> Nudy -> Zakłada Konto na PL3 -> Bot mu bije alieny przez pół roku -> Bot nabił 100.000.000.000 kredek -> Rusek chce zarobić -> Wystawia na Allegro lub ruskie takie strony -> No i sprzedaje

Podsumowując Boci se konto a przy okazji zarabia na kredkach nawet dobre ;d

Opublikowano

@UP Ok to Ci to opiszę ;)

Rusek -> Nudy -> Zakłada Konto na PL3 -> Bot mu bije alieny przez pół roku -> Bot nabił 100.000.000.000 kredek -> Rusek chce zarobić -> Wystawia na Allegro lub ruskie takie strony -> No i sprzedaje

Podsumowując Boci se konto a przy okazji zarabia na kredkach nawet dobre ;d

Dziękuje za zrozumiałe ODP :P Ruski jednak są chorzy :D macie kontakt jakiś z nimi?

Opublikowano

Dziękuje za zrozumiałe ODP :P Ruski jednak są chorzy :D macie kontakt jakiś z nimi?

Heh chorzy raczej nie mają łeb na karku a kontaktu nie zdobędziesz polecam niemieckie forum tam jest handel kredkami

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Też na naszych serwach? Gdybyś dał linka to like idzie :) bo z niemieckim nie dobrze mi idzie ale mam 4 :D

Opublikowano

kredki ma sie stad np ze kiedys byl bug na kredyty i sam majac 2 czy 3 konta w klanie mialem dochod chyba 200 mln na dzien:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

No tak teraz debile mają po 500kk kurwa 50kont z kredkami i cisniemy :P

Opublikowano

Kto musi ten musi, jak sie dobrze pozałatwia to masz licke na 12 lat za 2 dychy... a oni tam jeszcze taniej więc wiesz :D

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...