Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Cs 1.6 steam

DupaWenza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewny problem, korzystam na steamie z tego wallhacka: http://www.mpcforum.pl/topic/739966-steamnon-steam-wallhack-anty-screenshot/page__st__120#entry6074907

No i mój problem leży w tym, że na niektórych serwach po prostu po kilku minutach gry gra się ścina, tzn myszka, nie mogę nad nią wglle zapanować, działa nie tak jak powinna.

No a na innych serwerach jest wszystko ok, może czasami się coś też dzieje, ale ujdzie. Co jest grane? Bez wallhacka prawdopodobnei wszystko działa ok. Proszę o porady!

Dodam jeszcze tylko tyle, że na początku tego wallhacka było wszystko okej, a teraz nie wiem co się dzieje jak gram na serwerze gdzie gra dużo osób.

Opublikowano

reinstall cs, jesli masz steam to usun go, tzn no folder counter strike, jesli nie reinstall, po wlaczeniu cs wlacz manager zadan i daj niski priorytet na hl.exe, powiedz jaki masz system.

4ieVbpu.png
Opublikowano

Zrobiłeś dokładnie to samo co zostało opisane w temacie z downloadem cheata? Korzystasz z angielskiej wersji steama? Odpal CS'a w oknie, jednak spróbuj na początku odpalić hacka, a dopiero potem grę.

Opublikowano

daronian - Tak właśnie robie, inaczej wh nie działa... włłączam hacka i odpalam cs'a. Korzystam z angielskiej wersji wszystko mam zrobione tak jak należy , i powiem ze juz nieraz mialem taka sytuacje z innym wh

Opublikowano

moze masz jakis drewniany komp 0.8 ghz 128 mb ram? xDD

a ty nie masz mózgu, że masz taką sygne?

@top

zmień czita, to jest napewno jego wina. Zmien np na ;

http://www.mpcforum.pl/topic/397222-faresp-v2-proofed-by-dedi/

Opublikowano

Zrobiłeś dokładnie to samo co zostało opisane w temacie z downloadem cheata? Korzystasz z angielskiej wersji steama? Odpal CS'a w oknie, jednak spróbuj na początku odpalić hacka, a dopiero potem grę.

Ale ty jesteś łeb massakra... popisujesz się swoją wiedzą której w ogóle nie masz o csie...

Co do tematu mam pytania.

Jaką masz wersje:

-Net Framework

- Z jakimi hackami Ci się tak dzieje, próbowałeś z hackami które injectują się do sterowników, a nie w proces ?

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

W katalogu cstrike lub cstrike_polish

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...