Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozdać punkty na kartach SP wojownika.

abcdefgah123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku napiszę wam, jak rozdać punkty na kartach specjalisty wojownika. Na temat pozostałych klas nie piszę, bo nimi nie grałem.

SP 1- WOJOWNIK

Pod tanka:

40 pkt. w obronę, pozostałe pkt. w hp/mp+ 1 element ( np. 40 obrona, 70 hp/mp i 1 element)

Pod PvP ( ogólnie nie polecam budować warka pod pvp, ponieważ build pod tanka jest bardziej uniwersalny, a w walce przeciwko innym graczom również daje rade):

Klasycznie full w obrażenia + 20/30 w hp/mp

SP 2- SAMURAJ

Najlepiej wykorzystać go w PvP, czyli budujemy go:

SP 3- KRZYŻOWIEC

Pod LoD/ expa:

20 pkt hp/mp, 70 pkt. w element, resztę w atak

Pod PvP:

SP 4- BERSERKER

Ogólny build pod pvp/expienia na szopach:

30/40 hp/mp ( jeżeli przy 30 nam brakuje życia, warto dać więcej), reszta w atak.

SP 5- GLADIATOR

Mam bardzo małą styczność z tą kartą, sam jej nie posiadam, jednak myślę że sprawdzi się tu klasyczny build pod PvP ( patrz: wyżej)

@DOWN. Poprawione ;)

Opublikowano

Może popraw lepiej ten poradnik, ja go zbytnio nie rozumiem.

Jak można dać full w atak i resztę punktów w hp/mp? Przecież jak rozdasz full w atak to nie rozdasz nic w hp/mp.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Warek to tylko pod tanka, nieważne czy pvp czy pvm, ty będziesz bił po ok. 1k a przeciwnik 200-300 jeśli masz dobrego armora, warek to karta typowa na glacę na wojny, jeden warek może ztankować spokojnie około 20 przeciwników, tyle że karta musi być +11-15 i 99j ;D.

Opublikowano

warek nie jest tylko pod tanka. ja go kiedyś 99+12 zbudowalem 2:1 def :element + 20 hp

efekt ? na 60lvl na krem lur na hita bez straty hp bo same missy a wirek wystarczył zeby all rozwalić

top. poraw tuta bo jest trochę nieestetyczny. ale tak to GJ

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...