Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kontrola profilu

21cannabis21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie gralem troche na poczatku 2012 ale malo, teraz gram jakos od pazdziernika albo listopada jakos tak, dodam ze teraz staram sie grac zespolowo i ratio sie troche pogorszylo bo czesto przy przejmowaniu mnie zabijaja :/ Ale lepsza frajda z gry zespolowej :) Snajperem malo gram bo tym sv 98 mi sie chujowo gra a ten level co mam to nabilem glownie grajac na GOLu wygranym na 7 dni bo kasy nie ma zeby cos kupic :/ I ogolnie mam jeszcze jedno pytanie gralem na poczatku 2012 i nie pamietam czy byly wtedy statystyki na stronie czy nie ale jak zaczalem teraz grac to mialem juz 8 lvl a w statystykach mialem 000000000 to byl reset czy na poczatku 2012 nie bylo statystyk na stronie http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2456874908/415417203

Opublikowano

Dzieki, dodam ze na szturmowcu uzywam M16A2 (udalo mi sie zarobic 1200 foundsow na nia) + kolba taktyczna, osobscie polecam ta bron bo jest zajebista i dobrze sie nia gra, jedyne na co moglbym zamienic to m16 to na famasa tylko nigdy nim nie gralem, jakie sa wasze opinie, warto brac famasa, czy zostac przy poczciwej m16 ktory nigdy nie zawodzi

Opublikowano
Dzieki, dodam ze na szturmowcu uzywam M16A2 (udalo mi sie zarobic 1200 foundsow na nia) + kolba taktyczna, osobscie polecam ta bron bo jest zajebista i dobrze sie nia gra, jedyne na co moglbym zamienic to m16 to na famasa tylko nigdy nim nie gralem, jakie sa wasze opinie, warto brac famasa, czy zostac przy poczciwej m16 ktory nigdy nie zawodzi
m16 dobra bron. An94 tez niczego sobie
Opublikowano

Jak cię stać to kup famasa i bedziesz koxem.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Jeśli grasz snajperem to warto zainwestować w Fundsy, 1 SMS nie boli, a bez tego będzie Ci się ciężko grało. Wydaje mi się, że wolisz raczej kampić - najlepszą opcją dla Ciebie będzie M95 na zawsze (kiedyś był dobry pakiet, teraz niestety nie ma).

2xDown

Rzeczywiście lepszy raczej JTiger, ale skoro dobrze mu się gra M95, na dystans, to uwierz mi, może nie wykorzystać zalet L96.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jest w przechowalni, na jakąś niewiadomą okazję przywrócą go a jakiś czas, ale nie ma co się łudzić.

Kiedyś m95 była od małych lvl, teraz trzeba się trochę pomęczyć z odblokowaniem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak już grać snajperem to lepiej wydać 25zł na sms i kupić sobie zestawik z l96 bo za tą cenę się opłaca ,sam używam.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Narazie nie ma kasy na doladowania. mam m95 na 7 dni i narazie sobie gram, moze jak bedzie kasa to kupie na zawsze bo zajebiscie sie tym gra, nie to co GOL ze trafisz z duzej odleglosci zabierze 90 i typ sie schowa, asysta albo cos. Dobra bron, ciekawa jaka z ulepszeniami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...